Volkswagen

Meyers var hovedpartner for verdenspremieren af Volkswagen ID BUZZ Experience2023 i Vilhelm Lauritzen Terminalen.

  • 56 dage

  • 200-400 gæster

  • 25.000 måltider

BAGGRUND

Meyers var hovedpartner for verdenspremieren af Volkswagen ID BUZZ Experience2023 i Vilhelm Lauritzen Terminalen. I samarbejde med event it AG stod vi for madoplevelsen over en periode på 56 dage til de 200-400 gæster, hvor vi serverede mere end 25.000 måltider.

Vores måltider blev tilberedt med økologiske, danske råvarer fra sæsonen og håndplukkede delikatesser. Derudover tilbød vi et skræddersyet udvalg af drikkevarer. Vores kokke og tjenere sikrede en fuldendt oplevelse, hvor gastronomi og værtskab gik op i en højere enhed og blev udført med både overskud og omsorg.

Volkswagen's ID BUZZ release event

FROKOST

MÅLSÆTNING

Vores mål var at skabe den ultimative oplevelse for alle deltagere ved Volkswagen ID BUZZ Experience2023. Vi ønskede at imponere med vores gastronomiske ekspertise, samtidig med at vi tog hensyn til miljøet ved at anvende økologiske råvarer og præsentere en bæredygtig tilgang. Vores team af erfarne kokke og tjenere gik i front og sikrede, at hver enkelt gæst blev forkælet med unikke smagsoplevelser og professionel service.

Med vores omfattende menu, der omfattede alt fra lækre morgenmadsbuffeter til overdådige middagsretter og forfriskende drikkevarer, sørgede vi for, at gæsterne blev forkælet fra morgen til aften. Vi tilpassede menuen efter gæsternes ønsker og behov og sikrede, at alle følte sig velplejede og tilfredse. 

“We chose Meyers because of their sustainable profile and their all-around-approach solving both the hosting role with chefs and waiters and the different food and beverage solutions for both guest and crew.”

Joana Hönneknövel, Senior Experience Manager, Event It AG

Bestil catering fra Meyers - Snacknødder.jpg
  • En totalløsning

    med fokus på høj kvalitet, god service, danske, økologiske råvarer og enestående værtskab.

  • Høj fleksibilitet

    hvor vi hurtigt kunne justere menuen og mængderne i forhold til gæsternes behov og ønsker.

  • Fuld forplejning

    morgen, middag og aften til et personale på 200-400 personer, herunder inviterede samarbejdspartnere, kunder og gæster.