PensionDanmark

Siden 2007 har PensionDanmark har haft en kantineordning fra Meyers. Alle årene har vi haft et tæt samarbejde, som særligt siden køkkenchefen Maurice Khayam kom til i 2018 har haft fokus på en kantine, der forener innovation, velsmag og værtskab.

  • Buffet

    sammensat med omtanke for råvarer og innovation.

  • Fokus på madspild

    hvor alt fra løgskaller og grøntsagsskræller omdannes til saucer og eddiker.

  • En spiseoplevelse

    der har fokus på nærvær, hygge og imødekommenhed.

BAGGRUND

PensionDanmark, som er et af Danmarks største pensionsselskaber, har siden 2007 haft en kantineordning fra Meyers. Gennem alle årene har vi haft et tæt samarbejde, der med køkkenchefen Maurice Khayam i spidsen har fokus på en kantine, der forener innovation, velsmag og værtskab.

Når de ansatte i PensionDanmark hver dag kommer til frokost, bliver de mødt af en buffet, der er sammensat med omtanke for råvarer, madspild og innovation. Netop det er med til at drive og give energi til Maurice Khayam i sit arbejde, som køkkenchef.

"Vi prøver at være innovative i vores arbejde med madspild, og bruger rester som løgskaller og grøntsagsskræller til at lave saucer, og diverse biprodukter så som appelsinskræller til at lave eddiker, som vi bruger i dressinger."

Maurice Khayam, køkkenchef

PensionDanmark - kantinekunde

KANTINEORDNING MED FOKUS PÅ INNOVATION, VELSMAG OG VÆRTSKAB

MÅLSÆTNING

Sammen med PensionDanmark og Maurice Khayam at skabe en frokostoplevelse, som ikke kun går op i råvare- og madkvalitet samt velsmag. Der skal også kæles for detaljerne uden for køkkenet. I selve mødet med maden er der fokus på at skabe nærværende spiseoplevelse: ”for os er det ligesom, når man inviterer gæster. Man byder folk velkommen, tænder stearinlys, inviterer dem inden for og fortælle dem, hvad de skal have at spise” siger Maurice Khayam.

Målet er at skabe en spiseoplevelse, hvor værtskab kan mærkes både i smagen, i mødet med maden og i oplevelsen at gå til frokost.

"Den måde, vi kører køkkenet på, er også i overensstemmelse med de værdier om nytænkning, engagement og professionalisme, som vi i øvrigt ligger til grund for PensionDanmark som virksomhed."

Torben Möger, adm. direktør