Governance

Området 'Governance' vurderer virksomhedens overordnede mission, engagement omkring sociale/miljømæssige påvirkning, etik og gennemsigtighed. Her vurderes virksomhedens evne til at beskytte deres mission og tage stakeholdernes interesser med i beslutningsprocesserne i forhold til virksomhedsstrukturen.

Sådan arbejder vi med 'Governance'

Som B Corp bliver vi kigget efter i sømmene, og det forpligter os på endnu et niveau, dels når vi indgår nye partnerskaber, alliancer og samarbejde – og måske vigtigst af alt, i vores bestræbelser på at være bedst for verden.

Når vi serverer mad for dig som B Corp-certificeret virksomhed, kan du være sikker på, at dem der hjælper os på vejen, f.eks. landmanden der får kornet til gro på marken, grøntavleren der dyrker saftige og sprøde grøntsager, dem der passer husdyrene og dem som nogle gange måtte leverer maden, overholder krav om ansvarlighed.

Som madvirksomhed er vi afhængige af at avlere og producenter både kan levere råvarer og produkter af den bedst mulige kvalitet – at de ligesom os, gør alt hvad de kan for at have styr på grundspillet. Vi kan sommetider være en krævende samarbejdspartner, for vi søger ikke altid de nemmeste løsninger der hvor gæret er lavest, men er nysgerrige på hvordan vi med faglighed og flid kan skabe forandringer i en madkultur for de mange. Det betyder at vi både arbejder for at få flere, og flere forskellige, bælgfrugter i jorden, det samme gælder for sorter indenfor dansk kernefrugt, f.eks. æbler, blommer og pærer, og vi har som prioritet også at ville forstå og forbedre husdyrenes rolle i landbruget og i vores måltider.

Vores arbejdsgange har over tid resulteret i tætte, langsigtede relationer med økologer og avlere, og gør det til stadighed. Mennesker, vi med tiden har kunne kalde for vores venner, og som ligesom os, har drømme og visioner på madens og naturens vegne. Det er vores erfaring, at de længerevarende samarbejde ikke bare er kilde til potentielt store forandringer, hvor vi sammen forløser fælles målsætninger, men også giver næring til reel arbejdsglæde.