Customers

Området 'Costumers' vurderer en virksomheds forvaltning af sine kunder gennem kvaliteten af ​​dens produkter og tjenester, etisk markedsføring, databeskyttelse og -sikkerhed og feedbackkanaler. Derudover anerkender dette afsnit produkter eller tjenester, der er designet til at løse et bestemt socialt problem for eller via sine kunder. Det kan være gennem sundheds- eller uddannelsesprodukter, kunst- og medieprodukter eller ved på anden vis at sikre den sociale indvirkning på andre virksomheder eller organisationer.

Sådan arbejder vi med 'customers'

Hvad har kunder med B Corp at gøre? At være en B Corp-certificeret virksomhed handler ikke kun om transparens og dokumentation i forhold til miljømæssige forhold. Det handler i høj grad også om, hvordan vi kan gøre en reel forskel i verden og hjælpe vores gæster og kunder til at træffe bæredygtige, grønne valg i deres dagligdag.

Sammen med Meny har vi sat os for at slippe økologiske bælgfrugterne dyrket i Norden løs og gøre det lige så fristende at fylde posen med Lollandske Rosiner, Gotlandslinser og Brune bønner fra Øland, som når børnene blander slik om fredagen. Og når bælgfrugterne er blevet vejet af, kan kunderne snuppe opskrifter og masser af inspiration med hjem på vejen. 

På den måde er det vores ambition, at flere får lyst til at give bælgfrugterne en plads i de daglige måltider – som en del af en grønnere og mere klimavenlig madkultur.

Læg vejen forbi en vej-selv-bælgfrugtsbod næste gang, du besøger en Meny.