Nytårsmenu Viborg

Bestil nytårsmenuen ud af huset i Viborg og imponere dine gæster med Meyers fantastiske nytårsmenu. Meyers kokke har lagt mange tanker og timer i nytårsmenuen 2021. Den leveres lige til døren i Viborg og byerne i omegnen. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Viborg 

Der er mange skikke og traditioner, der skal overholdes til nytår. En af dem er kortfilmen "Dinner for One", hvor de fleste af os ved, hvem der følger "the same procedure as last year". Kortfilmen bliver vist på DR hvert år, og der er stærke protester fra folket, hvis ikke den bliver vist. Det så vi i 1985, hvor DR forsøgte at fjerne 90-års fødselsdage, fordi de mente, at det var tid til fornyelse i programmet, men det faldt ikke i god jord. 

Visse traditioner skal genleves hvert år, og deriblandt er "Dinner for One"  og selvfølgelig en imponerende nytårsmenu. Her præsenterer vi et brag af en menu, som du kan læse mere om.  

Meyers - Nytårsmenu Viborg 2021

Vi har sammensat en 3-retters nytårsmenu med de bedste af årstidens råvare. Vores kokke har sammensat tre nytårsmenuer. En klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan du nemt tilpasse det til alle gæsterne. 

Den klassiske nytårsmenu byder på røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Hovedretten byder på helstegt dansk oksemørbrad. Dertil serveres der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Til slut forkæles i med en dessert af brownie lavet på hvid chokolade fyldt med solbær. Det toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021 her.

Bestil nemt og hurtigt din nytårsmenu ud af huset hos Meyers. Så er du sikret festlig men samtidig også traditionel nytårsmad. 

Nytårsmenu ud af huset Viborg  

Alle tre nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Meyers nytårsmenuer bliver leveret lige til døren, og det er uanset hvor du befinder dig i landet (dog kun til brofaste øer). Derfor leveres vores nytårsmenu naturligvis også til Viborg og de omkringliggende byer.

Når du får leveret din nytårsmad fra Meyers, følger der også en udførlig guide til, hvordan du kan anrette den lækre nytårsmad udefra. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu Viborg!