Nytårsmenu Vejle

Bestil din nytårsmenu ud af huset i Vejle og imponere dine gæster med Meyers  spændende nytårsmenu. Vores dygtige kokke har lagt mange tanker og timer i vores velsmagende nytårsmenu. Den leveres lige til døren i Vejle og byerne i omegnen. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Vejle

Til nytår sidder de fleste af os foran fjernsynet, når Dronningens nytårstale bliver sendt. Det er en tradition, de fleste overholder på årets sidste aften. Nytårstalen datere tilbage til Christian IX, som startede traditionen i 1880'erne til den årlige nytårstaffel. Første gang talen blev sendt i radioen, så vi alle kunne lytte med, var i 1941 af Kong Christian X, som sendte sine tanker til alle dem, der havde mistet sine kære. Dronning Margrethes far var den første monark, hvis tale blev transmitteret i fjernsynet tilbage i 1958. Kong Frederik IX afsluttede nytårstalen med det, som vi i dag kender som dens signatur:

”… Jeg sender en særlig hilsen til alle vore søfolk både nær og fjern med tak for det år, der er svundet, og med ønsket om alt godt i 1958. Godt nytår til alle: Gud bevare Danmark.”      

Vores signatur på årets sidste aften er en fantastisk nytårsmenu, der passer til lejligheden og den kan du læse mere om nedenfor. 

Meyers Nytårsmenu - Vejle 2021

Skal du holde nytårsfesten i Vejle i år? Som vært kan det være en stor uoverskuelig opgave at planlægge nytårsmenuen. Det er her Meyers kan give en hjælpende hånd. Vores dygtige kokke har sammensat en spektakulær nytårsmenu. Vi bruger selvfølgelig de bedste af årstidens råvarer, så vi kan sammensætte en indbydende og frisk nytårsmenu.   

Vi har sammensat intet mindre end tre nytårsmenuer. En klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan du nemt  behage alle gæsternes behov. 

Meyers klassiske nytårsmenu byder på røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Efter forretten og en masse hyggelige samtaler om året der gik, serveres hovedretten som byder på helstegt dansk oksemørbrad. Hertil kommer der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost og dertil solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce. 

Menuen afrundes med en dessert, der kan få de fleste munde til at løbe i vand. En lys brownie på hvid chokolade fyldt med solbær. Nytårsdesserten toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Bestil nemt og hurtigt Meyers nytårsmenuer her, og få en uforglemmelig nytår i Vejle.

Nytårsmenu ud af huset Vejle  

Bestil nytårsmenu ud af huset Vejle hos Meyers. Vi har tre fantastiske nytårsmenuer, som kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuerne bliver leveret lige til døren, og det er uanset hvor du befinder dig i landet. Derfor leveres vores nytårsmenu naturligvis også til Vejle og de omkringliggende byer. Ved levering medfølger en udførlig guide til, hvordan du på en enkel måde kan varme og anrette den lækre nytårsmad. 

Når du får maden leveret følger der en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu til din nytårsfest!