Tilbage

Julefrokost ud af huset Vejle

Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Lad os stå for maden, så kan du bruge energien på dine gæster. Vi leverer julefrokosten til Vejle, Bredsten, Egtved, Jelling, Hedensted og mange flere byer i omegnen.

 • Meyers julefrokost

  JULEFROKOST UD AF HUSET

  Julen smager af forventning og traditioner – også hos os, hvor vi igen i år er klar med årets julefrokost. Til dig og familien derhjemme, til en frokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne.

  Vores kokke sørger for alle jeres favoritter side om side med sprøde vintersalater, nybagt brød og vaniljeprikket risalamande, hvis ikke I vælger den vegetariske udgave fuld af grønne juleretter, der har den dybde i smagen, vi forventer af julens måltider.

  Bestil julefrokost menu
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Vejle og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost traditionen tro

Vidste du, at vores julefrokost stammer helt tilbage til efterkrigstiden? Dengang blev det afholdt den 24. december efter arbejde, hvor de ansatte blev inviteret ind til chefen til en snaps og et stykke kransekage. Det var en stund, hvor man ønskede hinanden god jul og så skulle man ellers skynde sig hjem til familien for at fejre juleaften. Dette udviklede sig først senere til en reel julefrokost, hvor man glemte alt om arbejdshierarkiet og chefen kunne sidde til bords med sine ansatte.  

I dag er julefrokosten en af mange traditioner, der samler os i december måned. Der skal serveres en stor julefrokost menu med alle de gode gamle kendinger, og så skal der selvfølgelig også være lidt forfriskende til ganen.   

Julefrokost Vejle 2024

Befinder du dig i Vejle og har æren af at skulle være vært for en julefrokost, kan du nemt og hurtigt bestille en fantastisk julefrokost, som bliver leveret lige til døren.

Med en travl december i sigte med julegaveindkøb, jule dekorationer, småkagebagning og masser af julehygge kan det lige pludselig være svært at finde tiden til at planlægge og stable en mindeværdig julefrokost på benene. 

Lad vores kokke tilberede maden til din kommende julefrokost i Vejle. Så kan du ånde lettet op og lade julefreden brede sig i hjemmet. Med Meyers julefrokost i hus kan julehyggen snildt snige op på toppen af prioriteringslisten.

Meyers julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så sidder du i Vejle eller i en af de omkringliggende byer, kan du sagtens få maden leveret lige til døren.

Meyers julefrokost 

Meyers kokke har sammensat en velsmagende klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost, får du 12 velsmagende retter. 

Meyers julefrokost menu følger den traditionelle rækkefølge, så først serveres fisken, som efterfølges af de lune retter.

Der e noget for en hver smag, og vi lover at ingen bliver snydt. Ligesom vi de sidste mange år har øvet os på, har vi igen i år udviklet en julefrokost menu, som glæder langt de fleste munde. Der er retter som vil tilfredsstille trangen til de salte klassiske retter og samtidig vil den søde tand bestemt ikke bliver skuffet. Derudover er det fryd at være vegetar med Meyers vegetar menu til julefrokost, som igen i år er spækket med skønne smage, lækre konsistenser og masser af juletradition.

Vil du gerne servere denne lækre julefrokost til dine gæster, kan du nemt og hurtigt bestille julefrokost ud af huset i Vejle hos Meyers. Bestil i god tid og glæd dig til en julemiddag uden besvær i køkkenet.