Nytårsmenu Skanderborg

Bestil nytårsmenuen ud af huset i Skanderborg. Vi har sammensat en skøn nytårsmenu, som leveres lige til døren i Skanderborg. Overlad maden til os, så du kan læne tilbage og se frem til nytårsaften. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Skanderborg

Drømmer du om den perfekte nytårsaften, uden stress og tid til at hygge om gæsterne? Så kan du hurtigt og nemt servere Meyers nytårsmenu. Vi har sammensat en velsmagende nytårsmenu, som du kan nyde med dine gæste til nytårsaften i Skanderborg. Du kan trygt overlade maden til os, så du kan tilbringe nytårsaften med dine dejlige gæster uden bekymringer om nytårsmenuen. 

Meyers - Nytårsmenu 2021 Skanderborg

Meyers klassiske nytårsmenu består af tre velsmagende retter. Forretten er en røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Dernæst får i serveret hovedretten, som er helstegt dansk oksemørbrad, hvortil der serveres gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.


Afslutningsvis serveres desserten, som er en lys brownie på hvidchokolade fyldt med solbær. Den toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Du kan læse mere om vores vegetariske version her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021.

Skal du være vært for en festlig nytårsfest i Skanderborg? Kontakt os eller bestil din nytårsmenu ud af huset her. Meyers hjælper dig gerne med velsmagende nytårsmad, som du kan servere for dine gæster nytårsaften.

Nytårsmenu ud af huset Skanderborg 

- Nytårsmenuen leveres til min. 2 personer

- Maden leveres lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer)  

- Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden leveres i termokasser