Nytårsmenu Silkeborg

Få styr på nytårsmenuen i Silkeborg. Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu til dine gæster. Maden leveres lige til døren i Silkeborg og i byerne i omegnen, såsom Them, Engesvang, Ry og Kjellerup. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres d. 30/12 i hele landet

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Silkeborg

Slår man ordet "nytårsaften" op i den danske ordborg, finder man hurtigt ud af, at det drejer sig om den 31. december, også kendt som årets sidste aften. På denne dag tager man afsked med det gamle år og byder det nye velkommen med et brag af en fest. Det er en dag, hvor vi finder champagnen frem, menuen oser af kvalitet og anrettes fornemt og så er der et symfoni af fyrværkeriet. Alt sammen er med til at markere overgangen til det nye år.  

Nytårsaften har mange traditioner, herunder Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, festligt nytårspynt samt en lækker nytårsmenu. For mange er der store forventninger til menuen og anretningen. Meyers står klar med et brag af en nytårsmenu, som du nemt kan servere for dine gæster.

Du kan læse mere om menuen nedenfor. 

Nytårsmenu Silkeborg 2021

Skal du holde nytår i Silkeborg? Så læs med her. Meyers kokke har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid en masse timer i køkken for at eksperimentere med årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse. Meyers Kokke har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så der er rig mulighed for at finde nøjagtig de menuer der passer dig og dine gæsters behov.

Vores klassiske nytårsmenu består af lækker røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel. 

Når I har nydt nytårsforretten og diskuteret 2021, kan du servere hovedretten til den klassiske nytårsmenu, som byder på helstegt dansk oksemørbrad. Hertil kommer der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Ingen nytårsaften uden en nytårsdessert. Nytårsmenu afrundes med en lys brownie på hvid chokolade fyldt med solbær. Desserten toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu ud af huset Silkeborg  

Vores nytårsmenu leveres til Silkeborg og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren. Bestiller du Meyers nytårsmenu i Silkeborg leveres d. 30/12. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.