Nytårsmenu Roskilde

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har sammensat en fantastisk nytårsmenu, der leveres lige til døren i Roskilde og de omkringliggende byer. Overlad trygt maden til os, så du kan glæde dig til en aften med dejligt selskab og god mad.

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften

Nytårsaften er fyldt med skikke og traditioner. De skal selvfølgelig alle sammen genleves og der er store forventninger til årets sidste aften. Vi skal da alle sammen se 90 års fødselsdag, lytte til Dronningens nytårstale, drikke et glas champagne og nyde en lækker nytårsmenu.

Det er dog de færreste af os, som har overskuddet til at bruge al den tid og energi det kræver at få stablet en mindeværdig nytårsmenuen stablet på benene. Der er naturligvis hjælp at hente. Overlad trygt maden til os, så du slipper for besværet og bare kan se frem til en aften med dejligt selskab.  

Du kan læse mere om retterne på Meyers nytårsmenu nedenfor.  

Årets nytårsmenu

Meyers kokke har sammensat tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan alles behov blive dækket til nytårsaften.

Bestiller du vores klassiske menu får du tre smagfulde retter. Til forretten serveres der røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.


Dernæst præsenteres en lækker helstegt dansk oksemørbrad til hovedretten. Hertil serveres der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsaucee.


Nytårsmenuen afrundes med en lys chokoladebrownie på lys chokolade fyldt med solbær. Desserten toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne

Vores kokke har også sammensat en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu ud af huset Roskilde 

De tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 2 personer.

Bestiller du nytårsmenuen bliver den leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Du behøver ikke at være hjemme, når den ankommer, da maden er i termokasser.