Nytårsmenu Randers

Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vores kokke har nemlig sammensat en spændende nytårsmenu, der bliver leveret lige til døren i Randers og byerne i omegnen. Overlad nytårsmenuen til os og brug tiden på at nyde årets sidste aften med dine gæster. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Randers

Årets sidste aften byder på mange sjove skikke og traditioner og en af de lidt finurlige af slagsen er vores tradition om at hoppe ind i det nye år. Vi træder op på vores stole, sofaer, borde og diverse genstand i hjemmet for at hoppe sikkert ind i det nye år. Nogen vil mene at det er en smule overstoisk, men grunden til at vi hopper ind i det nye år er at vi undgår at træde på skillelinjen mellem det forgangne år og det nye år. 

Inden det afgørende hop ind i det nye år skal du og dine gæster selvfølgelig igennem en masse andre traditioner. Deriblandt er champagnen, nytårshatte og en imponerende nytårsmenu. Vi står klar til at hjælpe dig med en fantastisk nytårsmenu til din nytårsfest, som du nemt kan serverer for dine gæster. 

Nytårsmenu ud af huset 2021

Meyers kokke har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Med disse menuer, kan du kærligt sørge for at alle dine gæsters behov bliver dækket til din nytårsaften. Vores klassiske menu byder på tre smagfulde retter. 

Dig og dine gæster får først en røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Til hovedret får i helstegt dansk oksemørbrad. Hertil serveres der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Den sidste af de tre dejlige retter er en dessert med en brownie lavet på hvid chokolade fyldt med lækre solbær. I topper desserten med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Vores kokke har selvfølgelig også sammensat en smagfuld vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu Randes: Bestil din nytårsmenu ud af huset hos Meyers, og vi sikre dig festlig nytårsmad. 

Levering af nytårsmenu i Randers 

Nytårsmenuen bliver leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Randers eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen selvfølgelig også til din hoveddør. Du behøver ikke at være hjemme, når den ankommer, da maden er i termokasser.