Nytårsmenu Nordsjælland

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har sammensat en fantastisk nytårsmenu, der leveres lige til døren i Nordsjælland. Overlad trygt maden til os, så du kan glæde dig til en aften med dejligt selskab og god mad. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2022

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Nordsjælland

Slår man ordet "nytårsaften" op i den danske ordborg, finder man hurtigt ud af, at det drejer sig om den 31. december, også kendt som årets sidste aften. På denne dag tager man afsked med det gamle år og byder det nye velkommen med et brag af en fest. Det er en dag, hvor vi finder champagnen frem, menuen oser af kvalitet og anrettes fornemt og så er der et symfoni af fyrværkeriet. Alt sammen er med til at markere overgangen til det nye år.

Nytårsaften har mange traditioner, herunder Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, festligt nytårspynt samt en lækker nytårsmenu. For mange er der store forventninger til menuen og anretningen. Meyers står klar med et brag af en nytårsmenu, som du nemt kan servere for dine gæster.

Du kan læse mere om menuen nedenfor.

Nytårsmenuen 2022

Skal du holde nytår i Nordsjælland? Så læs med her. Meyers kokke har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid en masse timer i køkken for at eksperimentere med årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse. Meyers kokke har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så der er rig mulighed for at finde nøjagtig de menuer der passer dig og dine gæsters behov.

Nytårsmenu ud af huset Nordsjælland 

Vores nytårsmenu leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) og det leveres selvfølgelig også i Nordsjælland. Du får nytårsmenuen leveret lige til døren. Du behøver ikke at være hjemme ved levering af din nytårsmad, da maden er pakket i en termokasse.

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften Nordsjælland.