Tilbage

Nytårsmenu Nordsjælland

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har sammensat en fantastisk nytårsmenu, der leveres lige til døren i Nordsjælland. Overlad trygt maden til os, så du kan glæde dig til en aften med dejligt selskab og god mad.

  • Den lille eller store fest

    Hvad enten I skal fejre årets sidste aften med de allernærmeste eller har planlagt den helt store nytårsfest, kan vi hjælpe med maden. Vi leverer vores nytårsmenuer ned til fire kuverter i hele landet.

  • Minimal forberedelse

    Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så I blot skal sørge for de sidste greb i køkkenet og varme og anrette maden.

  • Grøn eller klassisk?

    Alle vores menuer findes i både en klassisk eller vegetarisk version, der kan kombineres, så alle går glade og mætte fra bordet. Fælles er, at de alt er hjemmelavet med årstidens bedste grøntsager, urter og frugter i centrum.

Nytårsaften Nordsjælland

Slår man ordet "nytårsaften" op i den danske ordbog, finder man hurtigt ud af, at det drejer sig om den 31. december, også kendt som årets sidste aften. På denne dag tager man afsked med det gamle år og byder det nye velkommen med et brag af en fest. Det er en dag, hvor vi finder champagnen frem, menuen oser af kvalitet og anrettes fornemt og så er der et symfoni af fyrværkeriet. Alt sammen er med til at markere overgangen til det nye år.  

Nytårsaften har mange traditioner, herunder Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, festligt nytårspynt samt en lækker nytårsmenu. For mange er der store forventninger til menuen og anretningen. Meyers står klar med et brag af en nytårsmenu, som du nemt kan servere for dine gæster.

Du kan læse mere om menuen nedenfor. 

Nytårsmenu Nordsjælland 2024

Skal du holde nytår i Nordsjælland? Så læs med her. Meyers kokke har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid en masse timer i køkken for at eksperimentere med årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse. Meyers Kokke har skabt fire indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenunytårsmenuen til børnene og en 4-retters nytårsmenu. Så der er rig mulighed for at finde nøjagtig de menuer der passer dig og dine gæsters behov.

Nytårsmenu ud af huset Nordsjælland

Vores nytårsmenu leveres til Nordsjælland og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren. Bestiller du Meyers nytårsmenu i Nordsjælland leveres menuen d. 30/12. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.