Nytårsmenu Kolding

Nytårsmenu ud af huset i Kolding er ligetil. Det er dejligt nemt at imponere dine gæster med Meyers nytårsmenu. Meyers kokke har endnu en gang overgået sig selv med en velsmagende menu. Den leveres lige til døren i Kolding, Christiansfeld, Vamdrup, Egtved, Vejen og mange flere byer i omegnen.   

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Kolding

Vi har mange traditioner til nytår og en af den er bordbomber, krudt og raketter. Tilbage i det gamle bondesamfund lavede man larm for at holde alle de onde ånder væk. Man havde en overbevisning om, at de var specielt aktive ved højtider og derfor var det vigtigt at larme til nytår.

Dengang larmede man ved at skyde med jagtgevær og knuse potteskår, men i dag har vi fundet andre metoder. Vi har i stedet bordbomber, truthorn, champagnepropper og fyrværkeri.
 
Skal du være vært for en festlig nytårsfest i Kolding, kan du bestille nytårsmenu ud af huset hos Meyers. Vi kan hjælpe dig med en larmende nytårsmenu, der passer til lejligheden og den kan du læse mere om nedenfor. 

Meyers - Nytårsmenu Kolding 2021

Vores nytårsmenu passer perfekt til et brag af en fest. Der er blevet lagt en masse tanker og timer i vores smagfulde nytårsmenu. 

Siden årets sidste fest skal afsluttes med et brag har vi intet mindre end tre nytårsmenuer. Vores kokke har sammensat en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Så har du mugligheden for at behage alle gæsternes behov med Meyers nytårsmenuer. 

Til vores klassiske nytårsmenu serveres der røget torsk, som vi serverer på en lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Efter forretten og begivenhederne i 2021 er blevet drøftet, serveres hovedretten som byder på helstegt dansk oksemørbrad. Dertil kommer der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Vi afsluttet selvfølgelig menuen med skøn nytårsdessert. En lys brownie på hvid chokolade fyldt med solbær. Desserten toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021.

Nytårsmenu ud af huset Kolding  

Meyers smagfulde nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuerne leveres til døren, uanset hvor du befinder dig i landet. Vi leverer også vores nytårsmenu til Kolding og de omkringliggende byer. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Når du får maden leveret følger der en udførlig vejledning til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre festmad. Så er du klar til at nyde en festlig nytår i Kolding og springe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.