Nytårsmenu København

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har nemlig sammensat en delikat nytårsmenu, som leveres lige til døren i København og byerne i omegnen. Overlad maden til os og nyd årets sidste aften med dine gæster.  

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften

Er du allerede klar med årets nytårsmenu?

Nytårsaften er fyldt med skikke og traditioner, og en af dem der skal være på plads er den fermøse nytårsmenu. Der er altid stort fokus på årets sidste måltid og det må gerne imponere gæsterne. Maden skal selvfølgelig være velsmagende og så skal det også anrettes elegant for at udstråle dét ekstra, som kendetegner nytårsmenuen. 

Det er dog ikke os alle, som har lyst til at bruge al den tid og energi det kræver at få nytårsmenuen til at leve op til alle de forventninger og imponere gæsterne. Men der er selvfølgelig hjælp at hente, da vi kan sørge for at maden er i den fineste orden. Du slipper for presset og kan bare glæde dig til en aften i dejligt selskab.  

Det er en mindeværdig aften, hvor vi forventningsfulde ser frem til det kommende år og på samme tid betragter året der gik. På grund af omstændighederne bliver nytårsfesten ikke kæmpestor i år, men det kan stadig blive et brag af en fest med dine nærmeste venner eller tætte familie. 

Det er en fest, hvor der bliver kræset for detaljerne og alle traditionerne holdes i hævd. Vi skal traditionen tro lytte til Dronningens nytårstale, grine af 90 år fødselsdag, drikke champagne, spise en ekstravagant nytårsmenu, nyde et stykke kransekage og selvfølgelig hoppe ind i det nye år.   

Hvis du mangler en imponerende nytårsmenu at servere for dine gæster, kan du læse mere om retterne på Meyers nytårsmenu nedenfor.  

Nytårsmenu 202

Meyers kokke har overgået sig selv endnu en gang. De har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan alles behov blive dækket til nytårsaften.

Nytårsmenuen 2022 findes selvfølgelig både som en vegetarisk og en klassisk version, og begge menuer er fuldt opdaterede med de bedste smage og de lækreste råvarer. Den vegetarisk menu betyder på lækre smagfulde grønsagsretter, hvor der aldrig bliver sparret på smagen og de bedste ingredienser. Iden klassiske menu er smagen ligedan ikke at tage fejl af, og her vil kød, fisk og grøntsager gå op i en højere enhed. På denne måde sørger Meyers kokke for at den sidste aften på året, og bliver en aften, hvor maden har været uforglemmelig.

Nytårsmenu ud af huset København 

Meyers tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 2 personer.

Bestiller du nytårsmenuen bliver den leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i København eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Du behøver ikke at være hjemme, når den ankommer, da maden er i termokasser.  

Der medfølger en udførlig guide til, hvordan du simpelt og nemt kan varme og anrette den fantastiske nytårsmenu. Med maden i hus, kan du trygt hoppe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.