Nytårsmenu København

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har nemlig sammensat en delikat nytårsmenu, som leveres lige til døren i København og byerne i omegnen. Overlad maden til os og nyd årets sidste aften med dine gæster.  

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften

Er du allerede klar med årets nytårsmenu?

Nytårsaften er fyldt med skikke og traditioner, og en af dem der skal være på plads er den fermøse nytårsmenu. Der er altid stort fokus på årets sidste måltid og det må gerne imponere gæsterne. Maden skal selvfølgelig være velsmagende og så skal det også anrettes elegant for at udstråle dét ekstra, som kendetegner nytårsmenuen. 

Det er dog ikke os alle, som har lyst til at bruge al den tid og energi det kræver at få nytårsmenuen til at leve op til alle de forventninger og imponere gæsterne. Men der er selvfølgelig hjælp at hente, da vi kan sørge for at maden er i den fineste orden. Du slipper for presset og kan bare glæde dig til en aften i dejligt selskab.  

Det er en mindeværdig aften, hvor vi forventningsfulde ser frem til det kommende år og på samme tid betragter året der gik. På grund af omstændighederne bliver nytårsfesten ikke kæmpestor i år, men det kan stadig blive et brag af en fest med dine nærmeste venner eller tætte familie. 

Det er en fest, hvor der bliver kræset for detaljerne og alle traditionerne holdes i hævd. Vi skal traditionen tro lytte til Dronningens nytårstale, grine af 90 år fødselsdag, drikke champagne, spise en ekstravagant nytårsmenu, nyde et stykke kransekage og selvfølgelig hoppe ind i det nye år.   

Hvis du mangler en imponerende nytårsmenu at servere for dine gæster, kan du læse mere om retterne på Meyers nytårsmenu nedenfor.  

Nytårsmenu 2021

Meyers kokke har overgået sig selv endnu en gang. De har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan alles behov blive dækket til nytårsaften.

Bestiller du vores klassiske menu byder vi på tre smagfulde retter. Her starter du med at servere en røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Efter at du og dine gæster har nydt forretten og diskuteret året der gik, kan du dernæst præsentere en lækker helstegt dansk oksemørbrad til hovedretten. Hertil serveres der også lækkert tilbehør - gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

For at afrunde nytårsmenuen er der en fantastisk dessert, som kan få mange munde til at løbe i vand. I får serveret en brownie på hvid chokolade med solbær. På kagen får du saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Meyers kokke har også sammensat en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu ud af huset København 

Meyers tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 2 personer.

Bestiller du nytårsmenuen bliver den leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i København eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Du behøver ikke at være hjemme, når den ankommer, da maden er i termokasser.  

Der medfølger en udførlig guide til, hvordan du simpelt og nemt kan varme og anrette den fantastiske nytårsmenu. Med maden i hus, kan du trygt hoppe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.