Nytårsmenu Horsens

Vi kan hjælpe med nytårsmenuen i Horsens. Du kan nemt servere og imponere dine nytårsgæster med vores fantastiske nytårsmenu. Meyers dygtige kokke har nemlig sammensat en nytårsmenu 2021. Den leveres lige til døren i Horsens og de omkringliggende byer. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Horsens

Himlen fyldes med fyrværkeri på årets sidste aften hele verdenen over. Store og små får lov til at tage del i løjerne og pynte himlen med glitter, glimmer og høje brag. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, når vi fortæller, at den her glimrende tradition ikke stammer fra Danmark men faktisk fra Kina. Det var først omkring år 1900, at danske tobakshandlere begyndte at sælge fyrværkeri til vores fejring af Nytår i Danmark. 
 
Traditionen tro byder vi på et brag af en menu til årets sidste aften, som du kan læse mere om nedenfor.  

Meyers Nytårsmenu 

Mad ud af huset nytårsaften 2021

Meyers kokke har sammensat tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan du nemt tilpasse maden til alle gæsternes behov. 

Den klassiske nytårsmenu byder først og fremmest på røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.

Til hovedretten serveres der helstegt dansk oksemørbrad. Hertil serveres gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

I skal selvfølgelig også forkæles med en skøn dessert med en chokoladebrownie på hvid chokolade med solbær. Nytårsdesserten toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Vi har også en fantastisk vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Dæk det smukkeste nytårsbord og sæt scenen til årets sidste fest med lækker nytårsmad fra Meyers.

Nytårsmenu ud af huset Horsens  

Bestil nytårsmenu Horsens hos Meyers. Vores tre smagfulde nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuen leveres lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Horsens eller i en af de omkringliggende byer leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Du behøver faktisk ikke at være hjemme, når din nytårsmad ankommer, da det leveres i termokasser.  

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu ud af huset Horsens!