Nytårsmenu Herning

Vi hjælper gerne med nytårsmenuen i Herning. Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Meyers dygtige kokke har nemlig sammensat en spektakulær nytårsmenu, som leveres lige til døren i Herning og byerne i omegnen. 

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Herning

Nytårsaften er fyldt med skikke og traditioner, men det er måske ikke alle vi kender oprindelsen af. Eksempelvis så serveres der et højt tårn af kransekage, som pyntes med hvid glasur og masser af festligt pynt. Kransekagen som vi kender den i dag, stammer fra den anden halvdel af 1700-tallet. Dengang var overflødighedshorn moderne og repræsenterede velstand og fest. Mandler var eksklusive og prisen på dem var ekstrem, så kransekage var noget overklassen spiste ved festlige begivenheder. Det er en tradition, der har bredt sig i hele landet og nu er det fast inventar til nytårsaften. 

Inden vi sætter tænderne i den søde kransekage, skal vi igennem en imponerende nytårsmenu. Det kræver dog en del tid og energi at få sammensat en mindeværdig menu som gæsterne kan falde i svime over. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig ved at sammensætte en spændende nytårsmenu, som du nemt og hurtigt kan servere for dine gæster. Den kan du læse mere om nedenfor.  

Bestil mad ud af huset nytårsaften hos Meyers og vi lover et smagfuldt farvel til 2021.

Nytårsmenu Herning 2021

Vores dygtige kokke har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Med disse muligheder, kan du nemt sørge for at alle gæsternes behov bliver dækket til din nytårsaften. Vores klassiske menu byder på tre smagfulde retter. 

Den klassiske nytårsmenu åbner ballet med en røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel.


Du får en lækker helstegt dansk oksemørbrad til hovedret, som serveres med gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Den sidste af de tre dejlige retter er en nytårsdessert med en chokoladebrownie på hvid chokolade med lækre solbær. Desserten toppes af saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Vores kokke har også sammensat en smagfuld vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2021.

Forkæl dig selv og dine gæster med en velsmagende 3-retters nytårsmenu ud af huset Herning. Bestil nytårsmenuen hos Meyers og slip for alt det sure. 

Nytårsmenu ud af huset Herning 

Bestiller du nytårsmenuen bliver den leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Herning eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Du behøver ikke at være hjemme, når den ankommer, da nytårsmaden er i termokasser.