Nytårsmenu Aalborg

Nytårsmenuen i Aalborg kan du hurtigt og nemt servere for dine gæster. Vores kokke har sammensat en utrolig imponerende menu, som leveres lige til døren i Aalborg, Storvorde, Svenstrup, Store Restrup, Gistrup og mange flere omkringliggende byer.  

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Aalborg

I Danmark er vi mange, der hopper ind i det nye år fra en stol, et bord eller en helt tredje genstand, men vidste du, at traditionen med at hoppe ind i det nye år er relativt ny, den er faktisk kun 50 år gammel. Grunden til at vi hopper ind i det nye år er for at sikre, at man ikke træder ind i skellet mellem det nye og det gamle år. Det er sammenligneligt med traditionen om at bære bruden over dørtærsklen til det nye hjem, så hun ikke falder over skellet imellem at være gift og ugift. 

Så vi må hellere hoppe rigtigt ind i det nye år, så vi kan starte 2021 ordenligt. Men inden klokken slår tolv og vi gør os klar til hoppet har vi selvfølgelig nydt en ekstravagant nytårsmenu, lækker champagne og Dronningens nytårstale.

Skal du fejre nytår i Aalborg? Vi kan hjælpe dig med den ekstravagante nytårsmenu. Læs mere om Meyers nytårsmenu nedenfor.

Meyers Nytårsmenu 2021

Vi har har sammensat en fantastisk nytårsmenu til din nytårsaften Aalborg.

Meyers kokke har lagt en masse tanker og timer i vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse.
De bruger altid årstidens bedste råvarer når menuerne sammensættes og tilberedes og nytårsmenuen er endnu et bevis på dette.  

Vi har intet mindre en tre indbydende nytårsmenuer til årets sidste fest, som skal afsluttes med et brag. Der er den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Du kan finde nøjagtig de menuer som passer dig og dine gæsters behov.

Vores klassiske nytårsmenu består af røget torsk, som serveres på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel ovenpå. 

Når i har nydt nytårsforretten og diskuteret 2021, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen, som byder på helstegt dansk oksemørbrad. Hertil kommer der gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce.

Ingen nytårsfest uden en lækker nytårsdessert. Nytårsmenu afrundes med en brownie på lys chokolade, som er fyldt med solbær og som toppes med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu ud af huset Aalborg  

Bestil nytårsmenu ud af huset Aalborg hos Meyers. Vores tre smagfulde nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Køber du min. 2 kuverter,
 får du dine nytårsmenuer leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig årets nytårsmenuer til hele landet. Så der leveres selvfølgelig også nytårsmenuer til Aalborg og de omkringliggende byer.

Menuen leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Når du får maden leveret følger der en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu Aalborg!