Kikærter
Kikærter har en mild, let nøddeagtig smag og en fast, cremet konsistens, der gør dem alsidige i både varme og kolde retter. De egner sig godt i gryderetter, salater, hummus, falafler og som sprøde snacks fra ovnen. Kikærter er en fremragende kilde til plantebaseret protein, fibre og jern og bidrager med både struktur og mæthed til måltidet. Gå på opdagelse i vores opskrifter med kikærter og lad dig inspirere til grøn mad med mellemøstlige rødder og nordisk vinkel.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning

Tagine af lam

Falafler med tahindressing og tomatsalat

Kikærtepandekager med mild kartoffelcurry

Rissalat med karryristede kikærter

Wraps med ristede grøntsager og yoghurtdressing

GRÆSKAR-KÅLSALAT MED RISTEDE KIKÆRTER OG GRÆSKARHUMMUS

Hjemmelavede falafler

Hummus

Rosenkålssalat med kikærter

Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme

Persisk nudelsuppe

Couscous med græskar, rosiner og krydderier
Viser 12 ud af 21