Gryderetter

Lad gryden gøre arbejdet med disse skønne opskrifter på gryderetter. Forsøg dig med en fransk klassiker såsom coq au vin, chili con carne eller en varm og krydret linsesuppe. Vi garanterer maksimalt tryk på smag, med disse nemme opskrifter.

Filtrér

Viser 12 ud af 56

  • Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Lær at lave simremad

    På dette kursus, inspireret af Claus Meyers kogebog "Meyers Simremad", dykker vi ned i de teknikker, ingredienser og remedier, der giver dig succes i simregryden. Resultatet bliver en overdådig middag, som vi nyder med god vin i glasset, matchet til menuen af Løgismoses chef-sommelier, Thilde Maarbjerg.

    Bestil her

Overlad arbejdet til gryden 

Prøv kræfter med nogle af de lækreste gryderetter fra de store verdenskøkkener. Du kan kaste dig over de franske klassikere såsom coq au vin eller det mexicanske gadekøkken, hvor chili con carne spiller en afgørende rolle. 

Opskrifter på gryderetter

Du kan nemt og hurtigt finde vores bedste opskrifter på gryderetter her på siden eller lade dig inspirere til at lave din egen. Her finder du alt fra gryderetter med oksekød som chili con carne eller gryderetter med kylling eller grøntsager.