Ærter
Ærter er små, sødmefulde bælgfrugter med en frisk smag og saftig konsistens, der gør dem til en klassiker i både kolde og varme retter. De egner sig godt i salater, supper, risretter, spreads og som grønt tilbehør. Ærter er rige på protein, fibre, C-vitamin og antioxidanter og bidrager med både smag, farve og næring i måltidet. Gå på opdagelse i vores opskrifter med ærter og find nye favoritter til både hverdagsmad og grønne festmåltider.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning

Pasta med squash, ærter, fløde og citron

Kyllingefrikassé med asparges og edamamebønner

Stegt laks med ærtepuré og gremolata

Kalvefrikasse

Ærtefrikadeller med varm kartoffelsalat, grov sennep og rugbrød

Lollandske mælkeærter

Mungbønne-ærtepuré med lynstegt spidskål og syltede forårsløg på quinoafladbrød

Frikadeller med hvide bønner samt kartoffelsalat med ærtepesto

Røgede kartofler og sommersvampe

Ærtesuppe

Bagt og grillet selleri med stegte østershatte, langtidsbagte tomater og hestebønneragout

Pasta med porrer, ærtekompot og croutoner
Viser 12 ud af 17