Catering til jul

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemad, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte juleretter fortolket på ny og klassisk vis.

 • Mange eller få?

  Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefester. Vores julemenuer egner sig for kuverter helt ned til 2 personer, mens vores andre julefrokostmenuer kan bestilles fra 4 kuverter.

 • Vegetarisk eller klassisk?

  Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julemad. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den Vegetariske kan nyde menuer med varme krydderier og smæk på smagen.

 • Personale og leje af lokale

  Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres fest. Det er også muligt at få kokke og personale til at hjælpe med maden og opvasken.

Bestil fra 2 personer

Maden til juleaften

 • Meyers venues

  Lej lokale til firma-julefrokost

  Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres firmajulefrokost, og hjælper gerne med at finde de helt rigtige omgivelser, der passer til jeres behov og ønsker til festen.

  Se hvilke lokationer vi tilbyder

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres jul kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til jul 2022

Vi siger ofte "i denne søde juletid", når vi taler om julehyggen. Her samles vi samles om bordet til julemiddage for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Julen er i særdeleshed den tid på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste.

Vores kokke har sammensat julemiddagen og er lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen. Bestil maden til julefesten eller firmajulefrokosten i form af smagfulde og traditionelle julebuffetter. Hos Meyers har vi også sammensat vegetarisk julemad, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen, og hvor de varme krydderier og intense smage fuldender julemåltidet. 

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefester.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner med en julemenu ud af huset. Forbered en julemiddag uden stress, og bestil julefrokost ud af huset hos Meyers.

Levering af julemenu

Meyers leverer julemenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette maden.

Du kan bare læne dig tilbage og nyde julen for din julemenu bliver leveret lige til døren. Du vælger selv om din julemenu skal leveres d. 22 eller 23 december i tidsrummet mellem 6-17, men du behøver faktisk ikke at være hjemme, da julemenu er pakket i en kølekasse. 

Så hvis du vil sikre dig en god julemenu til julemiddagen kan du bestille catering til jul i god tid og glæde dig til en juleaften uden besvær i køkkenet.