Catering til jul

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemad, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte juleretter fortolket på ny og klassisk vis.

 • Mange eller få?

  Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefester. Vores julemenuer egner sig for kuverter helt ned til 2 personer, mens vores julefrokostmenuer kan bestilles fra 8 kuverter.

 • Vegetarisk eller klassisk?

  Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julemad. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den Vegetariske kan nyde menuer med varme krydderier og smæk på smagen.

 • Personale og leje af lokale

  Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres fest. Det er også muligt at få kokke og personale til at hjælpe med maden og opvasken.

Bestil fra 2 personer

Maden til juleaften

 • Meyers venues

  Lej lokale til firmajulefrokost

  Vi har unikke muligheder for at tilbyde de perfekte rammer til jeres firmajulefrokost, og hjælper gerne med at finde de helt rigtige omgivelser, der passer til jeres behov og ønsker til festen.

  Se hvilke lokationer vi tilbyder

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

Julen 2024 

Vi siger ofte "i denne søde juletid", når vi taler om julehyggen. Her samles vi om bordet til julemiddage for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Julen er i særdeleshed den tid på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Vi går sammen i køkkenet og kredser for julemaden, som kræver masser af nærvær.  

Vi har samlet alle vores gode opskrifter, kokketips og tricks til julens klassikere: ande- og flæskestegen, risalamanden og kirsebærsovsen og meget mere. Vi hjælper jer med ikke at glemme, hvad man serverer til julemiddagen. For at gøre julen 2024 til en helt særlig jul - og måske en af de bedste, er hovedspilleren nødt til at sidde lige i skabet. Den traditionelle jul må helst ikke lide nogen nød. Men vi skal nok hjælpe dig med, at julemenuen bliver en succes. 

Vi deler også opskrifter på sødt julebagværk, hvad enten I skal i gang med julesmåkagerne, honningkager eller julede snurrer. Til de gastronomiske nørder vil man også kunne finde opskrifter på hjemmelavet gastrik til julesovsen – og den kan både laves til ande- og flæskestegssovsen eller en vegetarisk sovs. 

Det grønne julekøkken anno 2024 

Vil I selv i stå for maden til jeres julefrokost, guider vi dig til saftige juleopskrifter og gode køkkenfif, så du kan begive dig ind i det grønne og vegetariske julekøkken. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvad man egentlig spiser til en vegetarisk julefrokost. Her på siden kan du finde fifs til tilberedningsmetoder, når du laver mad til en vegetarisk julefrokostmenu samt tips til, hvordan du giver den vegetariske og grønne julemad masser af smag og mæthed. Her spiller umami en vigtig rolle, hvilket vores opskrift på en svampepaté er propfyldt med. Få masser af inspiration til jeres grønne og vegetariske julefrokost. Alle opskrifter kan selvfølgelig også bruges, hvis I gerne vil kreere vegetariske og grønne retter som alternativ til de klassiske juleretter på selve juleaften. De grønne retter vil være et friskt pust til de mere tunge og brune retter, som der er tradition for at servere til julemiddagen. 

Hjælp til julemaden 2024 

Til juleaften skal maden selvfølgelig sidde lige i skabet. Her på siden finder du alle Meyers gode råd og tips til at få anden saftig og flæskesværen sprød. Du kan også ringe til vores Meyers Madsnak, som er den moderne variant af husmoderservice. Madsnak vil også her i julen sidder klar til at guide dig under julemadsforberedelserne. Ring til Meyers Madsnak helt frem til d. 23. december. Vi giver selvfølgelig og hjælp til dig, der er helt ny i at lave en vegetarisk julemenu.  

Julemiddagen eller julefrokosten ud af huset 2024 

Har du uden held forsøgt flere år i streg at få tilberedt en perfekt and eller steg, men uden held? Eller vil du prøve noget nyt i år og bestille din julemiddag eller julefrokost ud af huset. Meyers ud af huset kan stå for både julefrokostmenuer og julemiddage. Begge julemenuer kan bestilles i en klassisk og en vegetarisk variant. Vi tilbyder også, at man kan bestille mange forskellige tilvalg, der kan gøre julemaden ekstra særlig.   

Julefrokosten kan du bestille til adresser i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Aarhus og omegn – som Vejle, Silkeborg, Viborg, Skanderborg og Randers. Julemiddagen leverer vi til hele landet – f.eks. helt til Aalborg, midt på Fyn til Odense eller til toppen af Sjælland i Helsingør. Så bestil nemt Meyers julemiddag og julefrokost ud af huset - så er I sikret, at både de klassiske retter og de vegetariske juleretter får en plads i julen.