Catering til jul

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemad, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte juleretter fortolket på ny og klassisk vis.

  • Mange eller få?

    Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefester. Vores julemenuer, som sendes ud til hele landet, egner sig for kuverter helt ned til 2 personer, mens vores andre julemenuer kan bestilles fra 10 kuverter.

  • Vegetarisk eller klassisk?

    Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julemad. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den vegetarske kan nyde menuer med varme krydderier og smæk på smagen.

  • Personale og leje af lokale

    Skal I holde et større jule-arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Kom med i køkkenet

Meyers mad til jul

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres jul kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til jul 2020

Vi samles om bordet til julemiddag for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Julen er i særdeleshed den tid på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste.

Vores kokke har sammensat julemiddagen og er lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen. Bestil maden til julefesten eller firmajulefrokosten i form af smagfulde og traditionelle julebuffetter. Hos Meyers har vi også sammensat vegetarisk julemad, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen, og hvor de varme krydderier og intense smage fuldender julemåltidet. 

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefester.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.