• Hjemmelavet rødkål fra Meyers

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Snit rødkålen fint. Steg kålen af i andefedtet ved jævn varme. Bring eddiken i kog sammen med sukker og resten af ingredienserne. Hæld den varme lage over kålen, lad det hele småsimre i en lille time til det er færdigt.

Ingredienser

1 rødkål
3 kviste timian
1 laurbærblad
1 knivspids allehånde
10 g andefedt
500 g rørsukker
500 g æbleeddike


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    To generationer: Søde sager i juleudgave

    Vi skruer op for julehyggen i Madhusets køkkener og kaster os over nogle af favoritterne fra det søde julekøkken. I lærer bl.a. at lave jødisk-inspireret småkager med kanelsukker og arbejde med dej så der kan laves julesnurrer. Man skal minimum købe to billetter til vores to-generationer arrangementer. Vi anbefaler, at børnene er fyldt 7 år. Der arbejdes i grupper, selvfølgelig så børnene er sammen med den voksne, de følges med.

    Læs mere og bestil

Denne æblegløgg er en klassiker i Meyers Deli og en forrygende sjælevarmer på de kolde vinterdage. Den kan nydes af både store og små, da den er lavet uden alkohol. Se hvordan du kan lave den selv.

Sådan laver du æblegløgg derhjemme