• Hjemmelavet rødkål fra Meyers

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Skær rødkålen i kvarter, snit den helt fint og steg kålen af i andefedtet ved jævn varme. I en anden gryde skal du bringe eddiken i kog sammen med sukker og resten af ingredienserne. Hæld den varme lage over kålen, lad det hele småsimre i en lille time til det er færdigt.

Ingredienser

1 rødkål
3 kviste timian
1 laurbærblad
1 knivspids allehånde
10 g andefedt
500 g rørsukker
500 g æbleeddike


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    Meyers Simremad

    På dette kursus, inspireret af Claus Meyers kogebog "Meyers Simremad", dykker vi ned i de teknikker, ingredienser og remedier, der giver dig succes i simregryden. Resultatet bliver en overdådig middag, som vi nyder med god vin i glasset. Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du kan lave alt mulig andet – slow food af den bedste slags, uanset om du bekender dig til støbejernsgryde, sous vide, trykkoger eller tagine.

    Læs mere og bestil

En af julens klassikere, som det i den grad kan betale sig at lave selv. Se hvordan du kan lave den selv.

Sådan laver du hjemmelavet rødkål