Tilbage til opskrifter

Grillet majs med chilimayo og koriander

Majs er en skøn sommerspise og her serveres den i en mexicansk version med krydret chilidressing, frisk koriander og syrlig lime. En skøn ret i sig selv eller som tilbehør til grillede grøntsager eller stegt kylling.

Sådan gør du

Hvis du har købt friske majs, ordnes disse, skylles og koges i saltet vand i ca. 5 min. Afkøles og skæres i passende stykker med stokken. Uanset om det er de friskkogte eller sous vide du benytter, så grilles disse over direkte varme til de er varm og har fået lidt farve. Nu du har gang i grillen, så halver din lime og denne grilles på skærefladen til den har fået en god karamelliseret farve.

Din grillede majs sprinkles med chili mayo, toppes med koriander og grillet lime serveres til.

Super hyggelig som en sommersnack, som tilbehør til en burger eller til en grillaften.

Ingredienser

300 g majskolber , danske eller Meyers soud vide majs
4 spsk chilimayo - lav den selv eller find din yndlings frem
1 tsk lime
frisk koriander