Sankt Hans mad

Bål, sang og skøn mad, sådan forstår vi Sankt Hans. Her har vi samlet en række opskrifter, du og dine gæster kan nyde, mens bålet brænder og heksen er på vej til Bloksbjerg – vi har endda forslag til mad på bålet, så kig med.

Filtrér

Søgekriterier

Viser 12 ud af 25

  • Mad til Sankt Hans fra Meyers

    Mad ud af huset til Sankthans

    Lad vores kokke sørge for maden til Sankthans aften

    På sankthansaften samles familie og venner til et godt måltid mad, inden heksen skal brændes af og midsommervisen skal synges. Vores kokke har sammensat en helt særlig menu af sæsonens sprøde, friske råvarer og smagen af sommer.

    Bestil her

Sankt Hans Aften 

Onsdag d. 23. juni er både den længste og korteste dag på året, og det er dagen, hvor vi fejrer Johannes Døberens fødselsdag; Sankt Hans Aften.  

Der er mange Sankt Hans traditioner, men i Danmark har vi ikke så mange madtraditioner forbundet med aftenen. Dog er der mange, som har den Sankt Hans mad tradition, at der spises sommerlig aftensmad, som er præget af sæsonens råvarer. 

Sankt Hans Menu 

På sankthansaften samles familie og venner til at fejre dagen, oftest omkring et godt måltid. Hvis du vil kaste dig ud i hjemmelavede retter til aftenen, kan du gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, og få gode forslag til Sankt hans maden.