Studentermad

Her har vi samlet alle vores opskrifter, der vil gøre dig til årets stop, når den glade ungdom ruller ind i vognen og skal have stillet sulten. Vi er gået efter principper såsom, at det både skal være nemt at lave og spise, god fornøjelse.

Filtrér

Viser 12 ud af 34

 • Studenterreception

  Lad vores kokke sørge for maden til studenterfesten

  Vores kokke har tilberedt delikate kanapéer og småretter, som er lige til at sætte på bordet til de sultne studenter. Alt er lavet fra bunden af årstidens allerbedste råvarer.

  Bestil her
 • Buffet til studentergilde

  Lad vores kokke sørge for maden til studenterfesten

  En klassisk buffet tilberedt af årstidens bedste grøntsager, mørt kød og saftig dyppelse toppet med vores egne forædlede delikatesser og økologisk, friskbagt brød.

  Bestil her

Studentergilde 

Er du også gået i tænkeboks om, hvad du skal servere for gæsterne, når huen er i hus? Det er en stor dag for både forældre og studenten, og derfor er det også vigtigt, at der er god mad, som gæsterne og de studerende kan spise. Det kan være I tænker i små hapsere til studenterne, når de kommer drønende forbi. Det kan også være, at I skal holde et studentergilde, hvor der både skal være snacks og kage?  

Inspiration til studentermenuen 

Du kan gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvis du gerne selv vil stå for maden. Her kan du både finde snacks, kage og små hapsere, som alle med garanti vil falde i god jord hos studenterne.