Tilbage til opskrifter

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwichen er blevet en Meyers-klassiker. Du kan få den i Meyers Deli, hvor det i juletiden går virkelig stærkt, og det gør det til vores overraskelse også på Roskilde Festivalen, hvor vi hvert år langer mere end 20.000 flæskestegssandwiches over disken. Flæskestegssandwichen er blevet en Meyers-klassiker. Her kan du begive dig ud i din egen hjemmelavede version med sprøde boller, mør flæskesteg og sprøde svær.

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Rør græsk yoghurt, mayonnaise og sennep sammen til en dressing, og smag til med eddike, honning, salt og peber. Skær æblerne i kvarte, befri dem for kernehus, og skær æblerne i tynde skiver. Skær også cornichonerne i skiver. Lun rødkålen op i en lille gryde, og lun evt. også flæskestegen i ovnen ved 170° i 10-15 minutter (gør det, før du skærer den i skiver, så den ikke bliver tør). Flæk sandwichbollerne, og varm dem evt. op i ovnen. Smør derefter sennepsdressingen på både top og bund. Skær flæskestegen i 8 skiver, og læg 2 i hver bolle, drys med lidt salt, og kom derpå tynde skiver af frisk æble, lun rødkål (dryp evt. af i sigte først) og cornichoner i. Luk bollerne sammen, og server dem straks. Hvis de kommer til at stå lidt, kan du risikere, at saften fra rødkålen alligevel arbejder sig ned i brødet, så lad være med at gemme – bid til bollen i stedet!

Tip

Sandwichen er dejlig til frokost (ikke mindst dagen efter en våd julefrokost), men kan også sagtens gøre det ud for aftensmad.

Ingredienser

2 spsk græsk yoghurt 2%
2 spsk mayonnaise
1 spsk grov sennep
1 stk æbleeddike
1 tsk akaciehonning
havsalt
Friskkværnet peber
2 æble
2 syltede cornichoner
200 g rødkål
800 g flæskesteg med svær
4 sandwichboller

Find opskriften i Almanak

Find bogen her

  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    To generationer: Søde sager i juleudgave

    Vi skruer op for julehyggen i Madhusets køkkener og kaster os over nogle af favoritterne fra det søde julekøkken. I lærer bl.a. at lave jødisk-inspireret småkager med kanelsukker og arbejde med dej så der kan laves julesnurrer. Man skal minimum købe to billetter til vores to-generationer arrangementer. Vi anbefaler, at børnene er fyldt 7 år. Der arbejdes i grupper, selvfølgelig så børnene er sammen med den voksne, de følges med.

    Læs mere og bestil

Denne æblegløgg er en klassiker i Meyers Deli og en forrygende sjælevarmer på de kolde vinterdage. Den kan nydes af både store og små, da den er lavet uden alkohol. Se hvordan du kan lave den selv.

Sådan laver du æblegløgg derhjemme