Nytårsmenu Aarhus


Bestil nytårsmenuen i Aarhus. Du kan nemt og hurtigt servere Meyers nytårsmenu til dine gæster. Maden bliver leveret lige til døren i Aarhus byerne i omegnen, såsom Brabrand, Lystryp, Tilst, Viby og Tranbjerg.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres d. 30/12 i hele landet til kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Aarhus

 

Til årets sidste aften samles vi alle med vores venner eller familie, for at fejre året der gik og se frem til det kommende. Maden er altid af en hvis kaliber og det er en  succes, hvis gæsterne er imponerede over menuen. Lad Meyers kokke forberede maden til din nytårsaften i Aarhus, så slipper du for besværet og får mere tid med gæsterne. 

Læs mere og se hvad vores delikate menu byder på. 

Nytårsmenu 2020

 

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen 2020 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du serverer en smagfuld bisque med torsk, frisk æble og syltet fennikel. Den cremede bisque toppes med en intens urter og serveres med en lækker surdejsbolle.

Når du og dine gæster har nydt forretten og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2020, som byder på chateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil kommer det perfekte tilbehør til nytårsmenuens hovedret - pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Nytårsdesserten er toppet med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Aarhus  

Vores nytårsmenu leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) og det leveres selvfølgelig også i Aarhus leveres og de omkringliggende byer. Du får nytårsmenuen leveret lige til døren. Bestiller du Meyers nytårsmenu i Aarhus leveres det d. 30/12, i tidsrummet 6-17 og det koster kun 50,-. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.