Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.



Ugens menu 23 + 24
-
mandag 02 jun, 2025
-
tirsdag 03 jun, 2025
-
onsdag 04 jun, 2025
-
torsdag 05 jun, 2025
-
fredag 06 jun, 2025
-
mandag 09 jun, 2025
-
tirsdag 10 jun, 2025
-
onsdag 11 jun, 2025
-
torsdag 12 jun, 2025
-
fredag 13 jun, 2025
Varm ret med tilbehør
Helstegt udbenet skinke med svampe a la creme (1,7) Halal: Kalkun med svampe a la creme (1,7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Stegte sommerkål med svampe a la creme
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegansk: Stegte sommerkål med svampe a la creme
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Kogte kartofler med løvstikke og havsalt
Syltede perleløg
Delikatesser
Røget okseinderlår med tomattapenade og syltet glaskål
(laktose)
Hønsesalat med karry æble og kørvel
(æg, laktose)
Dagens salater
Kogte hvedekerner med ærter, syltet rødløg, æble, violet spidskål, dild og hyldeblomst vinaigrette
(hvede (glutenholdigt korn))
Broccolisalat med tranebær, valnødder, rødløg og solsikkekerner
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Det Velkendtes kødsauce med oksekød gulerødder og selleri
Vegetarisk: Det Velkendtes sojakødsauce med gulerødder og selleri
Vegansk: Det Velkendtes sojakødsauce med gulerødder og selleri
Fusili pasta vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Grana Padano og basilikum
(æg, laktose)
Delikatesser
Laksesalat med hvide asparges og dild
(æg, laktose)
Stegt kylling med hummus og syltet gulerødder
Dagens salater
Panzanella med Meyers hvedebrød, tomater, rødløg, agurker, basilikum og mozzarella. Toppet med balsamico glaze
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Iceberg og romaine toppet med ærter og blåbirkes. Hertil mormor dressing med purløg
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs ciabatta med rugmel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Kalkun ragout af blegselleri, løg, hvidvin og hønsefond Halal: Kalkun ragout af blegselleri, løg og hønsefond
Vegetarisk: Pasta E fagioli Sauce - med Meyers økologiske hvide- og kidneybønner, gulerødder, blegselleri i tomatsauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Pasta E fagioli Sauce - med Meyers økologiske hvide- og kidneybønner, gulerødder, blegselleri i tomatsauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Gremolata
Parmesan og sprødt brød
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Tynde skiver af skinke med pesto, artiskokker, pinjekerner og rucola
(æg, laktose, nødder)
Asparges og broccoli med hakkede æg, kapers og mascarpone
(æg, laktose)
Dagens salater
Flækærter, løg, cherrytomater, semidried tomater og grønne courgetter
Grønne bønne, kål, basilikum, rødløg, oliven, mozzarella og persille
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccacia med salvie
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Koteletter af gris i fad med tomat, champignoner, bacon, timian og hvidløg - 1 stk. pr. person (7) Halal: Oksehakkebøffer i fad med tomat, champignoner, timian og hvidløg - 1 stk. pr. person (7)
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Røget auberginer i fad med Meyers kidneybønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg
Vegansk: Røget auberginer i fad med Meyers kidneybønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg
Basmati ris
Persille
Delikatesser
Kalveleverpostej med syltede rødbeder og stegte svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kartoffel mad af nye kartofler med grøn mayo, ristet løg, karse og syltet radiser
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Kikærter med savoykål, syltet gulerødder og persille
Rød spidskål med rødløg, radiser, råmarineret rabarber og persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs brød med gulerødder og solsikke
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Paella af ris, kylling, rejer, muslingefond, safran, rød peberfrugt
(krebsdyr)
Vegetarisk: Paella af ris, røget kikærter, safran, rød peberfrugt og løg
Vegansk: Paella af ris, røget kikærter, safran, rød peberfrugt og løg
Topping: Persille og ærter
Aioli
(æg)
Delikatesser
Chorizo af gris, mojo, oliven, grillet padron
(nødder)
Spansk æggekage med kartofler og gedeost, syltede rødløg og tomatchutney
(æg, laktose)
Dagens salater
Cannellini bønner, gulerødder, tomater, forårsløg og kapers
Fennikel, squash, pærer med rucola og urter med purløgs dressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologiske pan gallego med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Passionsfrugt, mango og citrongræs
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling danoise med stegte kyllingelår og skysauce - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Fyldte portobello svampe med polenta, forårsgrønt og Thise ravost
(æg, laktose)
Vegansk: Samme ret uden æg eller mejeriprodukter
Kogte kartofler
Agurkesalat og rabarberkompot
Delikatesser
Æg med rejer, dildcreme og citron
(krebsdyr, æg, laktose)
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodsfløde, æbler og tyttebær
(laktose)
Dagens salater
Meyers brune bønner med voksbønner og peberfrugter vendt estragon og senneps vinaigrette
Revet broccoli med hvidkål og rosiner vendt med æbleeddike vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fuldkorns surdejs brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Bøf a La Lindstrøm - 1 stk. pr. person
Vegetarisk: Knoldselleri a la lindstrøm
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Knoldselleri a la lindstrøm
Tilbehør: Knuste kartofler vendt med rapsolie, citron og urter
Syltede rødbeder
Delikatesser
Stegt krondyr filet med enebær, dijonnaise, stikkelsbær og mizuna
(æg)
Kyllingelever mouse med peber, timian, sprødt rugbrød og ribs kompot
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens salater
Fuldkorns pasta med persille pesto, stegte aubergine, artiskokker og oliven
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Hjertesalat, snit bønner, tomat, dild og rapsolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Bedstefars skæg med hindbær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Lun leverpostej af gris med stegte champignoner bacon og syltet rødbeder (1,7) og flæskesteg med rødkål og syltede agurker Halal: Lun leverpostej af kylling med stegte champignoner og syltede rødbeder (1,7) og lammesteg med rødkål og syltede agurker
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Vegetarfrikadeller med gulerødder, spidskål og krydderurter med havtorn-remoulade syltede agurker - 2 stk pr. person (3) og broccolipaté med quinoa, hvidebønner og mandler. Hertil syltede rødbeder (8)
(æg, nødder)
Vegansk: Samme ret uden æg
Delikatesser
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagt aubergine og squash med kapers og dild serveres med karrysalat med æbler
(æg, laktose)
Dagens salater
Nye kartofler med asparges, ærter og radiser vendt i senneps vinaigrette
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk groft surdejsbrød med korn og kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Drømmekage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Klassisk boller i karry af gris - 3 stk. pr. person (1,7) Halal: Boller i karry af kylling - 3 stk. pr. person (1,7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Karry med polenta boller - 3 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: Plantbaseret karry med polenta boller
Tilbehør: Løse ris
Topping: Topping af sommergrønt
Æble og stikkelsbær chutney
Delikatesser
Stegt kyllingbryst med tomater, druekapers, agurker, creme og brøndkarse
Makrel i tomat, rødløg, dild, mayonnaise og citron(3)
(æg)
Dagens salater
Kartofler, kapers, rødløg, persille, dild, sort peber og senneps vinaigrette
Kål, æbler, løvstikke, dild og ristede kerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Fredagsdurum kyllingekebab
Vegetar: Grillet grøntsags kebab mix af auberginer, semi dried tomater, rødløg, champignoner og østershatter med stegt halloumi
(laktose)
Vegansk: samme ret uden mejeriprodukter
Fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Krydderurte- og hvidløgsdressing og kebabhusets chilisauce
(laktose)
Delikatesser
Kogte kartofler med agurker, syltede radiser og rygeostcreme
(æg, laktose)
Skinkesalat med agurker, blomkål og selleri
(æg, laktose)
Dagens salater
Couscous med squash, peberfrugter, rødløg, persille, mynte og sumak
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til kebab: Salat malouf, marineret rødløg og cherrytomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fladbrød til den varme ret
(hvede (glutenholdigt korn))
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Chicken adobo (1 stk. pr. kuvert)
Vegetarisk: Pad phrik - thai tofu wok ret med grøntsager
Vegansk: Pad phrik - thai tofu wok ret med grøntsager
Tilbehør: Jasmin ris vendt med forårsløg og stegt hvidløg
Topping: Forårsløg
Soy sauce med frisk rød chili
Delikatesser
Kogt okse med daikon, hvidløgssauce og knuste peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Wienersalat med drueagurk, rødløg og kartoffel
(æg, laktose)
Dagens salater
Bønnesalat med majs, rødløg, tomat, rød peberfrugt og koriander
Coleslaw af gulerødder, hvidkål, bønnespirer og ingefær og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kylling i karry med sæsonens rodfrugter
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Karrygryde med kikærter, peberfrugt og svampe
(soja)
Vegansk: Karrygryde med kikærter, peberfrugt og svampe
(soja)
Basmati ris
Koriander
Delikatesser
Grov skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Æggekage med agurk, tomat og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Gule flækærter med agurker, radiser, mynte og granatæbler
Gulerodssalat med ananas, æbler, chili , ingefær, forårsløg og ristet kokos
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Madbrød med yoghurt og nigella
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Nakke af gris i hyben og æble BBQ med grillet løg, Halal: Okse hyben og æble BBQ med grillet løg
Vegetarisk: Hele stegte broccoli på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Vegansk: Hele stegte broccoli på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Tilbehør: Kold pastasalat - ærter, soltørret tomater og vegansk pesto
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Urtesalat
Løvstikke emulsion
(æg)
Delikatesser
Stegte sild med estragon creme fraiche, løg, dild og kapers
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Roastbeef, remoulade, syltede rødløg og sprøde løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Anicia linser, knoldselleri, gulerod, syltet rødløg, persille og knuste salatost
(laktose)
Hjertesalat, brødcrutoner, mynte, estragon, ærter, mandler og sennep
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølbrød med kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Agurk, æble og squash
Varm ret med tilbehør
Alm.: Laks med spinat og cherrytomater i hvidvinssauce. Halal: Laks med spinat og cherrytomater i flødesauce.
(laktose)
Vegetarisk: Meyers hvide bønner med spinat og cherrytomater i hvidvinssauce
(laktose)
Vegansk: Meyers hvide bønner med spinat og cherrytomater i hvidvinssauce
Pasta penne vendt med olivenolie og urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Grana Padano og krydderurter
(æg, laktose)
Delikatesser
Nakkefilet af gris med ajvar og artiskokker vendt i persille
Kogte æg med karrycreme og cherry tomater
(æg, laktose)
Dagens salater
Quinoa med ærter, cherrytomater, peberfrugter og persille
Grønt salat med gulerødder og agurker. Toppet med ristet kerner. Hertil rød balsamico vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølands hvede med hvedekerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kyllingefars med let krydret tomat sauce
(æg, laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule- og grønne ærter med harissa-stegt kål og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Falafler af gule- og grønne ærter med harissa-stegt kål og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Bulgur vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Persille og ristede valnødder
(jordnødder, nødder)
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Delikatesser
Kødpølse af gris med chilimayo, syltde rødløg, ristede mandler og urtesalat
(æg, nødder)
Labneh, olivenolie, zataar, mynte agurk og oliven
(laktose)
Dagens salater
Tabbouleh af quinoa med tomat, stegt squash, rosiner og løg
Fint snittet rødkål med syltet chili, løg og sumak
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Tyrkisk pide med hvidløg, nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Havrecookies med kokos og tranebær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Bratwurst af gris og okse (1 stk. pr. person). Halal: Stegte pølser af fjerkræ (1 stk. pr. person)
Vegetarisk: Stegte veggie pølser (1 stk. pr. person)
Vegansk: Stegte veggie pølser (1 stk. pr. person)
Lun kartoffelsalat med skalotteløg, krydderurter med eddike- og senneps vinaigrette
Sennep og surkål
(sennep)
Delikatesser
Kyllingeterrine med porrer og madagascarpeber. Hertil rødløgs relish og ristet valnødder
(nødder)
Oksepastrami med pickles og revet peberrod
Dagens salater
Haricot verts med rødløg, karamelliseret hvidløg og salatost. Toppet med røget mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Rødbederåkost med peberrod solbær og kørvel
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Klassisk tysk Vollkornbrot med solsikkekerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rød grød af jordbær og rabarber med fløde
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Byg selv gourmet hotdog af gris og okse med lune syltede rødløg (1 stk. pr. person), Halal: Byg selv gourmet hotdog af okse med lune syltede rødløg (1 stk. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Vegetarisk: Byg selv gulerods "hotdog" glaseret i rødbede bbq sauce med lune syltede rødløg(1. stk. pr. person)
Vegansk: Byg selv gulerods "hotdog" glaseret i rødbede bbq sauce med lune syltede rødløg(1. stk. pr. person)
Tilbehør: Økologiske friskbagte pølsebrød
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Ristet løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Remoulade med karl johan svampe
(æg, laktose)
Delikatesser
Stegt og røget okse, tomatsalat emulsion, syltede zittauerløg, sennepsfrø og ristede boghvede
(æg)
Hønsesalat - Mayonnaise, creme fraiche, knoldselleri, persille, estragon og sylt
(æg, laktose)
Dagens salater
Cremet kartoffelsalat
(æg, laktose)
Superfoodsalat - grønkål, rødspidskålkål, friske blåbær, solsikkekerner, hampfrø og kakaonibs og æbleeddike
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Pølsebrød
(æg, laktose, hvidløg)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Berberstegte kyllingebrystfileter med courgetter, løg og cherrytomater i krydret tomatsauce (1 stk. pr. person)
Vegetarisk: Shakshouka - bagt økologisk æg på krydret tomatsauce (1 stk. pr. person)
(æg)
Vegansk: Quinoa fyldte peberfrugter på krydret tomatsauce (1 stk. pr. person)
Bulgursalat med porrer, citron, persille og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvidløgsyoghurt
(laktose)
Delikatesser
Tre slags ost med rabarberkompot og kiks
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kalkunchorizo med pesto og bagte fennikel
(æg, laktose)
Dagens salater
Kikærter og kidney bønner med peberfrugter og forårsløg
Fatoush - romaine, tomater, radiser, rødløg agurker og mynte. Toppet med friteret fladbrød vendt i sumac
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov ciabatta med rugmel
(hvede (glutenholdigt korn))
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.