Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.



Ugens menu 37 + 38
-
mandag 08 sep, 2025
-
tirsdag 09 sep, 2025
-
onsdag 10 sep, 2025
-
torsdag 11 sep, 2025
-
fredag 12 sep, 2025
-
mandag 15 sep, 2025
-
tirsdag 16 sep, 2025
-
onsdag 17 sep, 2025
-
torsdag 18 sep, 2025
-
fredag 19 sep, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: helstegt, udbenet skinke med svampe à la creme. Halal: kalkun med svampe à la creme. (1, 7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: bagt butternut squash med svampe à la creme.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegansk: samme ret uden laktose.
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: kogte kartofler med løvstikke og havsalt.
Syltede zittauerløg med dildfrø.
Delikatesser
Røget okseinderlår med tomattapenade og syltede glaskål.
Hønsesalat med knoldselleri og brøndkarse.
(æg, laktose)
Dagens salater
Kogte hvedekerner med ærter, syltede rødløg, æbler, violet spidskål, dild og hyldeblomstvinaigrette.
(hvede (glutenholdigt korn))
Råkost af gulerødder med æbler, rosiner og græskarkerner.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Solsikkebrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Khao Soi karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt (2 stk. pr. person).
(krebsdyr)
Vegetarisk/Vegansk: Khao soi karry med tofu, kartofler, squash, bønner, bambusskud og peberfrugt.
Tilbehør: nudler.
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: koriander
Syltede savoykål med ingefær og chili.
Delikatesser
Stegt nakke af gris, syltede ananas, shiso, forårsløg, sesam- og limecreme.
(æg)
Thai tunsalat med koriander, mynte, cherrytomat, rødløg og knasende ris.
(krebsdyr)
Dagens salater
Edamamebønner, syltede gulerødder, kinaradise og agurk.
Kålsalat med mynte, ananas, bønnespirer, forårsløg og ristede sesam.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Majsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: hakkebøf med grøntsagsbearnaise (1 stk. pr. person).
(æg, laktose)
Vegetarisk: rødbedebøffer med grøntsagsbearnaise (1 stk. pr. person).
(æg, laktose)
Vegansk: rødbedebøf med grøntsagsbearnaise(1 stk. pr. person).
Tilbehør: stegte økologiske kartofler vendt med estragon.
Topping: purløg.
Pomme allumette med hvidløg.
Delikatesser
Kyllingebryst marineret i sennep og timian, kørvelcreme og syltede gulerødder.
(æg, laktose)
Bagte beder, æblegastrik, pisket creme fraiche med peberrod, tallerkensmækkere og ærteskud.
(laktose)
Dagens salater
Puylinser, grøntsagsbrunoise og urtevinaigrette.
Cremet broccolisalat med valnødder, solsikkekerner og koriander.
(æg, laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk landbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili.
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: cremet cajun kylling med pastasauce.
(laktose)
Vegetarisk: cremet cajun pastasauce med kikærter og søde kartofler.
(laktose)
Vegansk: samme ret uden laktose.
Tilbehør: økologisk pasta.
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: persille.
Sprøde parmesan brødkrummer.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Reuben - sprængt okse, surkål, cornichoner og russisk dressing.
(æg, laktose)
Svampesalat.
(æg, laktose)
Dagens salater
Kartoffelsalat med chimichurri.
Icebergsalat med ranchdressing, majs, tomater, peberfrugt og cheddarost.
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Blommecrumble med vaniljeyoghurt.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm.: æggekage med bacon, kartofler, kørvel og estragon. Halal: Æggekage med kalkunbacon, kartofler, kørvel og estragon.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: æggekage med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon.
(æg, laktose)
Vegansk: polenta med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon.
Tomatchutney med syltede sennepsfrø.
Delikatesser
Bagt torsk med tartarsauce.
(æg, laktose)
Gedeostcreme, bagte tomater, græskarkerner, hot honey og ærteskud.
(laktose)
Dagens salater
Lollandske rosiner, bagte gulerødder, løvstikke, tomater, og sennepsvinaigrette.
Rød spidskål, squash, grønkål, dild, ristede solsikkekerner og appelsin.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød med rugflager.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: teriyakiglaseret kyllingeboller med grillet kål (1, 3, 7)
Vegetarisk: teriyaki glaseret tofuboller med grillet kål (3)
Vegansk: teriyaki glaseret tofu med grillet kål
Tilbehør: kortkornet brune ris
Topping: forårsløg og chili
Yuzu aioli (3)
Delikatesser
Beef tataki - rosastegt okse med wasabi- og soyadressing, shiso, sesam og friterede hvidløg (1)
Svampesalat med sesam og enokisvampe (3, 7)
Dagens salater
Edamame, gulerødder, spirer, rød spidskål, agurker, hvidløgsdressing
Broccoli goma-ae
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Let maltet brød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: stegt nakke af gris med persillesovs (1, 7) Halal: kalkun med persillesovs (1, 7)
Vegetarisk: stegt spidskål med persillesovs og hakkede hasselnødder (1, 7, 8)
Vegansk: stegt spidskål med persillesovs og hakkede hasselnødder (1, 8)
Tilbehør: kogte kartofler
Topping: persille
Syltede gule beder med hyben
Delikatesser
Torskerogn med remoulade, citron og urtesalat med dild og frisée (1, 3)
Wienersalat af kylling med paprika, tabasco, kartofler, gulerødder og syltede blomkål (3, 7)
Dagens salater
Perlespelt, rå og bagte blomkål, mandler, tranebær, citron og persille (1, 8)
Rødbederåkost med solbær, birkes og estragon
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Pan gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: burritos af pulled beef med BBQ sauce
Vegetarisk/vegansk: refried beans toppet med grillede peberfrugter, løg, og squash
Tilbehør: hvedetortilla - 1 stk. per person (1)
Topping: syltede jalapenos og rødløg
Ranch mayo (3, 7)
Ristede løg (1)
Delikatesser
Hamburgerryg af gris med dijonnaise, surkål og kørvel (3)
Trøffelpaté af speltkerner og svampe med drueagurker og sennep (1, 3)
Dagens salater
Quinoasalat med oliven, agurk, rødkål og masser af urter (1)
Romaine, iceberg, tomater og purløg
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Kernebrød (1)
Dagens shot
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kylling i cremet sennepssauce (7)
Vegetarisk: stegte portobello svampe med smørbønner i cremet sennepssauce (7)
Vegansk: stegte portobello svampe med smørbønner i cremet vegansk sennepssauce
Tilbehør: stegte kartofler
Topping: urtesalat
Sennepssyltede gulerødder
Delikatesser
Leverpostej af gris med stegte løg, bacon og asier (1, 7)
Kogte økologiske æg med persillemayonnaise, tomater, agurker og karse (3)
Dagens salater
Linser, agurk, radiser, tomater, dild, koriander og hasselnødder (1, 8)
Frisée, mizuna, squash, citronmelisse, ærteskud og hindbærvinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Fransk løgbrød (1)
Torsdagssødt
Banankage med chokoladetopping (1, 3, 7)
Varm ret med tilbehør
Alm.: medister af gris med æble og timian (1). Halal: medister af kylling (1)
Vegetarisk: tærte med græskar, ravost og spinat (1, 3, 7)
Vegansk: polenta med græskar, spinat og svampe
Tilbehør: lun vinaigrette kartoffelsalat (3, 7)
Topping: timian
Meyers æbleketchup
Taffelsennep - kun til den varme ret med kød
Delikatesser
Kyllingepålæg med chilimayo og syltede rødløg (3, 7)
Bagt torsk med dilddressing, syltede gulerødder, tomater og mizuna (3, 7)
Dagens salater
Bagt rødbedesalat med æbler, sherryvinaigrette, valnødder, og kørvel (8)
Slaw af hvidkål, persille og cremet dressing (3, 7)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Italiensk landbrød (1)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.