Firmajulegaver fra Meyers Catering

Med et gavekort til vores cateringmenuer, kan dine medarbejdere selv vælge, hvilken af årets højtider, vi skal servere maden til.

Bestil gavekort her

Køb et gavekort til en af vores velsmagende cateringmenuer til festlige anledninger og højtider.

Vi sender gavekortet til din e-mail, lige til at printe og forære i gave. Du kan frit vælge mellem alle vores cateringmenuer eller vælge et valgfrit beløb som gave, så din medarbejder selv kan vælge en menu til de store fester og fejringer.

Prisen starter fra 175 kr. pr. person.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken


Meyers Catering

NORDISK CATERING AF SÆSONENS BEDSTE RÅVARER

Vi tror på, at vi gennem det gode måltid - som vi mener består af friske, lokale råvarer og er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket - kan skabe mere livsglæde. Vores værdier står stærkt i de nordiske køkken, og vores passion er at skabe forrygende måltider som er bæredygtige og beskytter biodiversiteten. De bedste råvarer fås lokalt og i sæson - og så kommer de fra vores samarbejdspartnere af mindre gårde i Danmark.

Derfor er vores cateringmenuer også lavet af sæsonens mest friske råvarer. Bestil derfor ægte nordisk catering og få leveret menuen lige til døren. Med festmad ud af huset fra Meyers sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen. 

 

BESTIL CATERING TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi catering til din fest. Vores cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider.

Vi leverer catering i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Desuden leverer vi også i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle.