Sommerfest til firmaer

Det er tid til firmasommerfest med kollegaerne. Man kan sige meget om det sidste år, men fraværet af fester, løssluppen stemning og fællesskål med kollegerne er til at få øje på! Så lad os råde bod på det og tage revanche i sommeren 2022.

Lad os hjælpe jer med at skabe den helt perfekte firmasommerfest

Vi skræddersyer arrangementet efter jeres ønsker og behov og sørger for, at I med rette kan kalde hele firmaet sammen til årets sommerfest! Vi har gode bud på, hvordan I kan holde både intime sammenkomster på kontoret, formelle receptioner med delikate kanapéer eller det helt store gilde med kulørte lamper, champagneskål og tre-retters menu på hvide duge. 

Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken, og vi hjælper jer også gerne med at finde jeres helt egen venue i og omkring København.

 • MEYERS MAD UD AF HUSET

  FÅ MADEN LEVERET TIL JERES SOMMERFEST

  Vores kokke har fået frit spil til at sammensætte en stribe dejlige menuer, der alle rimer på sommer og lyse aftener. Så er det op til jer at vælge, om I skal nyde en klassisk buffet, en velanrettet 3-retters menu eller I vil samles om delikate deleretter, som kan sendes rundt om bordet.

  Vi anretter maden smukt på fade og leverer lige til jeres adresse i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Bestil fra 10 kuverter.

  Se vores populære sommermenuer
 • MEYERS VENUES OG RESTAURANTER

  HOLD FESTEN I HELT UNIKKE RAMMER

  Nogle af Danmarks mest prominente kulturinstitutioner, kan blive rammen om jeres næste firmarrangement. Da vi er så heldige at forpagte restauranter for både Christianborg, Cinemateket og Slots og Kulturstyrelsen, har vi muligheden for at sammensætte jeres næste fest i historiske og unikke rammer.

  Udover vores egne restauranter, kan vi tilbyde et unikt udvalg af lokaler igennem vores store network af partnere. De kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering, og vi sørger naturligvis for forplejningen.

  Se vores restauranter
 • TEAMARRANGEMENT I MEYERS MADHUS

  HOLD ÅRETS SOMMERFEST SOM TEAMBUILDING

  Hold sommerfesten i Meyers Madhus og bliv forkælet med god gastronomi og samvær i køkkenet. Vi sætter rammerne for jeres sommerfest med fokus på gastronomisk teambuilding, såI kan blive rystet sammen over et fantastisk samlingspunkt: måltidet.

  Sammen skaber I en velsmagende menu under kyndig vejledning fra vores kokke. Det er op til jer, hvor meget I har lyst til at stå bag gryderne. Vi tilbyder forskellige former for fest og teambuilding alt efter, om I gerne vil dykke tæt ned i alle faser af madlavningen, eller læne jer lidt mere tilbage og lade vores kokke stå for at svinge panderne.

  Læs mere om teambuilding

Kontakt vores kundeservice på 39 18 69 00, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.