Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

Skuespilhuset summer af liv fra tidlig morgen til sen aften, og huset ligger med en uforstyrret udsigt over havneindløbet til Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet.

Selskabslokaler med havudsigt 

I den ene ende af den højloftede foyer byder Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia velkommen med frokostanretninger og middage. Den anden ende af den højloftede foyer egner sig til uformelle arrangementer som stående receptioner eller små intimkoncerter.

Skuespilhuset har to lounges, der er indrettet af henholdsvis Peter Holst Henckel og John Kørner. Med deres unikke udsmykning og centrale placering er de særligt velegnet til dagsmøder, en privat middag før en forestilling eller en eksklusiv pauseservering.

Skuespilhuset har plads til selskaber fra 10-1.100 gæster.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.