Lej lokaler i Frederiks Bastion

I samarbejde med foreningen SHARE, har Meyers Køkken eksklusivt mulighed for at tilbyde store og små fester i den gamle Frederiks Bastion. Bastionen er bygget i 1700-tallet som en del af Københavns forsvarsværk og er en fredet og bevaringsværdig bygning. Stedet emmer af atmosfære.

Lokaler til leje på Christianshavn

Med sin stramme form, det hvælvede loft, de brede planker og den fremragende akustik er stedet velegnet til stort set hvilken som helst begivenhed. Der er mange muligheder for at skræddersy en fest, reception, konference, bryllup og meget andet til jeres behov på Frederiks Bastion.

  • Op til 90 gæster til middag
  • Op til 149 stående gæster til receptioner
  • Mulighed for ankomst med båd fra Nyhavn
  • Kan kombineres med en rundtur på Christiania

Kontakt os på telefon eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt us

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.