Meyers i Tårnet på Christiansborg

  • Hold fest højt hævet over København

    Christiansborg slottårn er opført i starten af 1900-tallet, og den nederste del stod i årevis ubrugt hen som Folketingets pulterkammer for kunst og kuriositeter. I 2014 blev Tårnet åbnet for offentligheden og kunsten hængt op.

    Meyers i Tårnet sætter scenen for sammenkomster og særlige stunder med både historisk, politisk og gastronomisk vingesus.

    Tårnet har plads til selskaber op til 104 gæster.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.