Firmaarrangementer og fest

Skal I holde årets firmafest, jubilæum, julefrokost eller sommerfest? Lad os hjælpe med at gøre jeres arrangement til en mindeværdig aften.

 • Hold festen i unikke rammer

  Lokaler til firmafesten

  Nogle af Danmarks mest prominente kulturinstitutioner, kan blive rammen om jeres næste firmarrangement.

  Da vi er så heldige at forpagte restauranter for både Christianborg, Cinemateket og Slots og Kulturstyrelsen, har vi muligheden for at sammensætte jeres næste fest i historiske og unikke rammer.

  Se vores venues
 • Mad ud af huset til firmafesten

  Hvad enten I skal holde jubilæum, reception eller en mindeværdig firmafest, har vi maden klar til jeres firmaarrangement. Vores kokke har sammensat menuer med mad lavet fra bunden af de bedste råvarer i sæson.

  Vælg mellem klassisk buffet, en velanrettet 3-retters menu, delikate deleretter eller små kanapeér. Alle menuer fås også i en vegetarisk version.

  Se menuer til firmafesten
 • 10-800+ deltagere

  Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring.

 • Læn jer tilbage

  Vi står gerne for alt, I skal bruge til jeres fest. Læn jer tilbage, så sørger vi for mad, drikke, lokaler og underholdning.

 • Lej en unik lokation

  Vi tilbyder et unikt udvalg af lokaler og venues, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering

Har jeres medarbejdere høje forventninger til firmafesten? Så kan I give dem videre til os. Altså forventningerne, ikke medarbejderne.

Vi løfter jeres fester, fejringer og firmaarrangementer til nye højder
 • Mad til fødselsdag

  Lad os hjælpe jer med at skabe den helt perfekte fest

  Sommerfest med kollegaerne

  Vi skræddersyer arrangementet efter jeres ønsker og behov og sørger for, at I med rette kan kalde hele firmaet sammen til årets sensommerfest! Vi har gode bud på, hvordan I kan holde både intime sammenkomster på kontoret, formelle receptioner med delikate kanapéer eller det helt store gilde med kulørte lamper, champagneskål og tre-retters menu på hvide duge.

  Læs mere årets sommerfest
 • Firmajulefrokost 2022

  Læg årets firmajulefrokost i vores hænder

  Julefrokosten er en af årets store fester, som mange på kontoret ser frem til. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer og genlever julefrokostens traditioner.

  Vælg mellem vores klassiske eller vegetariske julefrokost, som vi serverer smukt på fade og skåle til jeres julefest. Skal I holde et større julearrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi hjælper også gerne med kokke og tjenere, der anretter, serverer og står for opvasken.

  Læs mere om årets firmajulefrokost
 • DHL Stafetten 2022 i København

  Skal vi hjælpe med maden til jeres DHL-event?

  Nyd en sommerlig picnicmenu til jeres DHL-event i Fælledparken i København.

  Vores kokke sørger for en velsmagende menu, som du og kollegaerne kan samles om, når I er kommet over målstregen. Glæd jer til sprøde salater, danske kartofler, roastbeef af dansk økologisk okse, ølandsboller og pesto.

  Vi pakker maden til hold a' 5 personer, og I henter maden på jeres løbsdag i Meyers udleveringstelt på pladsen.

  Bestil menu

Tøv ikke med at kontakte os på 39186900 og få gode forslag til, hvordan jeres næste firmaarrangement kan blive en helt igennem mindeværdig oplevelse.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte et firmaarrangement til jer

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.

Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.