Firmaarrangement og fest

Har jeres medarbejdere høje forventninger til firmafesten? Så kan I give dem videre til os. Altså forventningerne, ikke medarbejderne.

Vi løfter jeres fester, fejringer og firmaarrangementer til nye højder
 • 10-800+ deltagere

  Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring.

 • Læn jer tilbage

  Vi står gerne for alt I skal bruge til jeres fest. Læn jer tilbage, så sørger vi for mad, drikke, lokaler og underholdning.

 • Lej en unik lokation

  Vi tilbyder et unikt udvalg af lokaler og venues, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering

 • Virkelig velsmag til virtuelle virksomhedsevents og -møder

  Virtuelle firmaarrangementer

  Med lange udsigter til sociale og faglige arrangementer med fysisk fremmøde ude i de danske virksomheder, har vi valgt at tænke i nye baner. Det er nemlig stadig muligt at kombinere virtuelle mødeformer med virkelig velsmag.

  Maden tilberedes af vores dygtige kokke, der pakker herlighederne i kasser helt ned til 1 kuvert, som kan leveres direkte hjem til den enkelte medarbejder i hele landet. På den måde kan I kræse om alle i arbejdsfællesskabet, uanset om de logger ind på egen hånd hjemmefra, eller samles i små teams indenfor de gældende retningslinjer.

  Vælg mellem tre forskellige menuer, som alle er skræddersyet til virksomheder, der er klar på at tænke ude af mødeforplejningsboksen i 2021.

  Læs mere
 • Receptionsmenu

  Smukke kanapeer til firmafesten

  Mad ud af huset

  Vores receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle arrangementer, som mad til firmaets reception, nordisk tapas, fingerfood til festen eller fejring af jubilæum. Sammensæt selv jeres menu ud fra et udvalg af kanapéer efter sult og smag. Anretningerne er klar til servering, og kan spises stående.

  Se menuen
 • Vinterbuffet

  Buffet til til firmaarrangementet

  Mad ud af huset

  Men vi alle skubber de store fester foran os, bliver der stadig braset og braiseret i vores køkken, og vi laver hellere end gerne maden, når I skal samles til mindre fejringer, kick-off-møder eller jubilæer. Vi anretter maden smukt på fade og i skåle og leverer lige til døren i Storkøbenhavn.

  Glæd jer til en klassisk buffet tilberedt af årstidens bedste grøntsager, mørt kød og saftig dyppelse toppet med vores egne forædlede delikatesser og økologisk, friskbagt brød.

  Se menuen
 • Vores venues

  Hold jeres fest i helt unikke rammer

  Lokaler til firmafesten

  Nogle af Danmarks mest prominente kulturinstitutioner, kan blive rammen om jeres næste firmarrangement.

  Da vi er så heldige at forpagte restauranter for både Det Kongelige Teater, Christianborg, Cinemateket og Slots og Kulturstyrelsen, har vi muligheden for at sammensætte jeres næste fest i historiske og unikke rammer.

  Se vores venues
 • Meyers og Good Boys Agency

  Lad os stå for det hele

  Skræddersyede events

  Skal I holde årets firmafest, jubilæum, sommerfest eller julefrokost? Meyers Køkken og Good Boys Agency har indgået et festligt samarbejde, hvor vi sammen arrangerer fester, der gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

Tøv ikke med at kontakte os på 39186900 og få gode forslag til, hvordan jeres næste firmaarrangement kan blive en helt igennem mindeværdig oplevelse.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte et firmaarrangement til jer

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.