BLOX EATS

BLOX EATS er spisestedet i BLOX – en fusion mellem den moderne frokostkantine og den urbane food hall for kantinegæster, turister og sultne københavnere.

Kontakt os Andre cases

BLOX EATS x Meyers

BLOX EATS servicerer husets over 300 daglige brugere så vel som offentligheden med et velsmagende og varieret udvalg af mad fra hele verden. 

BLOX EATS serverer hver dag frokost til det multifunktionelle hus, som bl.a. rummer Dansk Arkitektur Center og et kontorfællesskab med mange forskellige lejere.

Spisekonceptet er en hybrid af en café, restaurant og kantine, som er åben for alle - både ansatte i bygningen og gæster udefra.

Inspireret af Food Halls i London og Amsterdam og Cafeateries er BLOX EATS et moderne spisested, der søger at imødekomme fremtidens dynamiske arbejdsplads.

 

 

I BLOX EATS arbejder vi aktivt for at servere nytænkende og dynamiske måltider med inspiration i grønne og sæsonnære måltider fra verdenskøkkenet.

Vi driver BLOX EATS som kantine, café og restaurant for bygningens ansatte og gæster udefra med et stort fokus på street food-inspirerede og grønne formater.

I hverdagen kan ansatte, turister og sultne københavnere nyde kaffen i caféen i stueetagen eller frokost i Food Hallen på førstesal.

 • Kantine, café og Food Hall

  For bygningens ansatte og gæster udefra

 • Moderne street food

  Med fokus på grønt verdenskøkken

 • To stay or to go

  For alle byens gæster

I Meyers Kantiner er vi enormt optagede af, hvor mad og måltider på jobbet er på vej hen. Fremtidens kantine reflekterer et arbejdsliv, der er i bevægelse - ligesom BLOX EATS.

Adam Usman, salgsdirektør i Meyers

 • Multibrugerhus

  Løsning til mange forskellige lejere

 • Antal gæster

  320

 • Anciennitet

  2018