Nytårsmenu Aarhus


Bestil nytårsmenuen i Aarhus. Du kan nemt og hurtigt servere Meyers nytårsmenu til dine gæster. Maden bliver leveret lige til døren i Aarhus byerne i omegnen, såsom Brabrand, Lystryp, Tilst, Viby og Tranbjerg.  

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren

    Menuen leveres d. 30/12 i hele landet

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Aarhus

Til årets sidste aften samles vi alle med vores venner eller familie, for at fejre året der gik og se frem til det kommende. Maden er altid af en hvis kaliber og det er en  succes, hvis gæsterne er imponerede over menuen. Lad Meyers kokke forberede maden til din nytårsaften i Aarhus, så slipper du for besværet og får mere tid med gæsterne. Vi vil gerne være med til at sætte fokus på festlig hygge og sørge for nytårsmenuen til jeres nytårsfest Aarhus.

Læs mere og se hvad vores delikate menu byder på. 

Nytårsmenu 2021

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen 2021 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu får du til forret røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion, spæde brøndkarseskud og syltet fennikel torsk. 

Når du og dine gæster har nydt den dejlige nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2021, som byder på helstegt dansk oksemørbrad med tilbehør som gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce. 

Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med en skøn nytårsdessert. Den består af en lækker brownie på hvid chokolade fyldt med solbær. Nytårsdesserten er toppet med saltkaramel-ganache og knasende crumble hertil syrnet økologisk creme med tonkabønne.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Nytårsmenu ud af huset Aarhus  

Vores nytårsmenu leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) og det leveres selvfølgelig også i Aarhus og i de omkringliggende byer. Du får nytårsmenuen leveret lige til døren. Du behøver ikke at være hjemme ved levering af din nytårsmad, da maden er pakket i en termokasse. 

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften Aarhus!