Tilbage

Mad ud af huset Aarhus

Meyers tilbyder catering til alle former for fest - skal du holde Mortensaften, julefrokost eller nytår, har Meyers kokke kreeret lækre mad ud af huset menuer. Meyers menuer er lavet af årstidens bedste råvarer og bliver leveret lige til døren, så du kan bruge hele dagen med dine gæster. Vi leverer vores Mortensaftenmenu, julefrokost, mad til juleaften samt vores elegante nytårsmenu til Århus, Tilst, Brabrand, Lystrup, Viby og Tranbjerg og mange flere byer i omegnen.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Aarhus og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Mad ud af huset Aarhus

Meyers mad ud af huset tilbydes ikke kun i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men også i Aarhus og omegn – Silkeborg, Aalborg, Kolding, Vejle, Viborg, Horsens, Holstebro, Herning, Randers og Skanderborg. Du kan bestille mad ud af huset 2023’ fester. Først for døren står nok årets julefrokoster, julemiddagen og nytårsaften, der skal markere årets ende og 2024’s begyndelse. 

Julefrokost Aarhus 2024

Årets julefrokost er et arrangement, mange ser frem til, og der er en masse forventninger til den glædelige højtid, og det kræver utvivlsomt tid og energi at få indfriet dem alle. Vi ved alle, at årets julefrokost er en af de store arrangementer, som kræver planlægning, masser af tunge indkøb og timer i køkkenet. Det kan være svært at finde den nødvendige tid til at stå i køkkenet for at skabe den perfekte julefrokostmenu. Befinder du dig i Aarhus eller i de omkringliggende byer – såsom Silkeborg, Viborg, Randers, Skanderborg og Vejle, kan det derfor være oplagt at bestille julefrokost fra Meyers ud af huset i Aarhus. Lad vores dygtige kokke tilberede maden til din julefrokost i Aarhus, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig.  

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Maden er anrettet på fade og i skåle, så du blot skal tage dig af den allersidste opvarmning, inden du kan lade gæsterne gå til bords og retterne gå rundt. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om både vores klassiske julefrokostmenu samt vegetariske julefrokost. Fra Meyers vil vi gøre vores bedste for at levere den bedste julefrokost til dig og dine gæster. 

Julefrokostmenuen

Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost. Der er både en veltilberedt klassisk julefrokostmenu med nyfortolkede julefrokost retter samt en velsmagende vegetarisk julefrokostmenu. Meyers julefrokostmenu består af 12 traditionelle retter, som vi kender. 

Den klassiske julefrokostmenu består igen i år af et stort udvalg af retter, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Julemenuen vil byde på både fisk og kød og grøntsager samt en masse spændende, men også velkendte krydderier og smage. Til de, der spiser vegetarisk, bliver man bestemt ikke snydt, når man bestiller julefrokost hos Meyers. Her er kød og fisk selvfølgelig byttet ud med grøntsager og bælgfrugter, og disse er tilført smag med stor fornøjelse. Vegetarisk julemad vil nærmest kunne få alle gæsterne til at bestille de grønne retter. 

Glæd dig igen i år til en julefrokostmenu, som vil glæde alle gæster, og som kan spare dig for mange timer i køkkenet, uden at der er sparet på kvalitet og råvarer af højeste kvalitet. Med årets julefrokost fra Meyers er der kun tilbage at hygge sig med sine gæster og mærke den skønne julefred sænke sig. Julefrokost ud af huset vil være en glæde for alle. Bestil den fra Meyers Aarhus, selvom du ikke bor inde i Aarhus. Meyers leverer nemlig julefrokostmenuerne til omegnsbyer som Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Horsens, Randers og Vejle. 

Nytår 2024

Nytåret skal i år slutte af med et brag. 2025 skal nemlig bydes hjerteligt velkommen. Du kan både finde opskrifter til den særlige nytårsmenu på meyers.dk, men du kan også bestille Meyers nytårsmenuer hjem til dig selv. Meyers kokke har sørget for at forberede både en 3-retters menu i en klassisk nytårsudgave eller alternativt med et vegetarisk tvist. Du kan også få en eksklusiv 4-retters nytårsmenu, hvis du selv og dine nytårsgæster skal forkæles lidt ekstra. Nytårsmenuen ud af huset kan bestilles til hele landet: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Fyn med Odense, Svendborg, Jylland med Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Vejle, Randers og Skanderborg – og mange flere.