Mad ud af huset Silkeborg

Venner og familie er inviteret til en festlig komsammen, dugen er på, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal glæde gæsternes maver på den store dag? For selv den mest erfarne vært kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for en ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud, en buffet som både store og små kan få glæde af, eller en stående menu som ikke kræver stakkevis af servietter og tallerkner. Meyers kokke har kreeret lækre catering menuer, som du kan få som mad ud af huset lige til din hoveddør, så du kan nyde festen uden sved på panden. Vi leverer nu til et udvalg af jyske byer, bl.a. Silkeborg, Lemming, Sorring og Ans By.

Kontakt Meyers Køkken i Aarhus

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden lige til døren Silkeborg og omegn, så du kan trygt læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 

Julefrokost ud af huset Silkeborg

Vores julefrokost i Silkeborg leveres i Silkeborg og byerne i omegnen. Julefrokosten er anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du få maden leveret lige til døren. Julefrokosten leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du har valget mellem at få julefrokosten leveret kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.

 

Nytårsmenu ud af huset Silkeborg 

Vores nytårsmenu leveres til Silkeborg og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren og koster kun 50,-. Bestiller du Meyers nytårsmenu i Silkeborg leveres d. 30/12 i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.