Mad ud af huset Holstebro

Med nye leveringsområder, er Holstebro kommet med på kortet, samt udvalgte omkringliggende byer såsom Sørvad og Haderup. Vores kokke har været i køkkenet og skabt smagfulde menuer, både portionsanrettede middage og buffeter der kan glæde både store og små maver. Meyers catering menuer kan bruges til både formelle og uformelle fejringer, server dem til familiefødselsdagen, det store bryllup, den stående reception, barnedåben eller måske havefesten om sommeren. Mad ud af huset gør det nemmere for dig at stable festen på benene, og stadig have overskud til at forkæle dine gæster.  

Kontakt Meyers Køkken i Aarhus

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Holstebro og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Levering af julefrokost Holstebro

Meyers julefrokost leveres i Holstebro og resten af landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Holstebro kan du sagtens få maden leveret lige til døren.

Maden bliver leveret i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her.

Julefrokosten leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Vi afhenter selvfølgelig brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.

 

Nytårsmenu ud af huset Holstrebro 

Nytårsmenuen bliver leveret lige til døren i Holstebro og resten af landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Holstrebro eller i en af de omkringliggende byer leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.