Mad ud af huset Skanderborg

Det kan være svært at forene værtskab, god mad, og overskud. Derfor har vi hjulpet dig lidt på vej, med Meyers mad ud af huset klarer vi maden, vores kokke har været i køkkenet og sammensat smagfulde menuer til alle begivenheder. Vi har fokus på høj kvalitet og retter bestående af årstidens bedste råvarer, så du altid får menuer tilpasset sæsonen. Med catering fra Meyers skal du kun tage dig af gæsterne, og det giver plus på overskudskontoen. Vi har netop udvidet vores leveringsområder, og leverer nu både til Skanderborg og udvalgte byer i omegnen.

Kontakt Meyers Køkken i Aarhus

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Skanderborg og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Levering af julefrokost Skanderborg 

Julefrokosten ud af huset leveres i Skanderborg og resten af landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Skanderborg eller i en af de omkringliggende byer leverer vi maden lige til døren i perioden d. 15. november - 20. december.  Du kan se nærmere på vores billige priser for levering her. Du bestemmer hvorvidt maden leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi sørger for afhentning af brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.

 

Nytårsmenu ud af huset Skanderborg 

Maden leveres lige til døren i Skanderborg og resten af landet (dog kun til brofaste øer). Levering af nytårsmenuen koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.