Mad ud af huset Randers

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig forbandet godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle. Med mad ud af huset, kan du tilbringe tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder nu catering i Randers og et udvalg af byer omkring Randers, bl.a. Gjerlev, Fårup, Hobro, Mariager, Ørsted, Allingåbro, Auning og Havndal, kan nyde godt af menuer brygget på sæsonens bedste råvarer.

Kontakt Meyers Køkken i Aarhus

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Randers og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Levering af julefrokost Randers 

Julefrokosten leveres i Randers anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få maden leveret lige til døren i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. 

Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.

 

Levering af nytårsmenu i Randers 

Nytårsmenuen bliver leveret lige til døren i Randers og resten af landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Randers eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen selvfølgelig også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.