Mad ud af huset Aalborg

Vi har udvidet vores catering levering til Kolding og et udvalg af de omkringliggende de byer såsom Storvorde, Gistrup, Svenstrup og Store Restrup. Så du nu kan nyde veltilberedte menuer af årstiden bedste råvarer til din næste fest. Vi har buffet som kan mætte både store og små maver, og elegante portionsrettede menuer som passer perfekt til den hvide dug og stearinlys. Menuer kan bruges til både bryllup, barnedåb, havefesten og jubilæet. Med mad ud af huset kan du i stedet nyde tiden sammen med venner og familie uden sved på panden i køkkenet.

Kontakt Meyers Køkken i Aarhus

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Aalborg og omegn, så du kan trygt læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Levering af julefrokost Aalborg 

Julefrokosten leveres i Aalborg og resten af landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så uanset hvor du befinder dig i landet kan du få maden leveret lige til døren.

Menuen leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.

 

Nytårsmenu ud af huset Aalborg  

Nu leveres vores nytårsmenu i Aalborg og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren og koster kun 50,-. 

Menuen leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.