RØD THAI KARRY
En thailandsk inspireret rød karry med fuld smæk på chilien i en fyldig sauce af sprøde grøntsager som jordskokker, auberginer og rød peber samt bælgfrugter som flækærter og tempeh.
Vores tempeh er en nordisk tempeh produceret i Danmark på fermenterede nordiske lupiner og flækærter. Det er en lækker kilde til masser af naturligt planteprotein og kan anvendes i vegetariske og veganske gastronomiske sammenhænge - ikke blot som substitut for kød, men også på mange andre lækre og fantasifulde måder.
Det sunde og mættende fyld er samlet i en lækker cremet og stærk kokosmælksauce med en smag af ingefær og rød karry, der henfører dig til Thailandske himmelstrøg.
Spis den som den er eller med ris toppet med masser af friske krydderurter og en frisk asiatisk salat.
ØKOLOGISK RØD KARRYRET MED GRØNTSAGER/NETTOINDHOLD 350 G
Ingredienser: vand, 16% kokosmælk* (kokosmælkekstrakt, vand), 12% tempeh* (flækærter, LUPINBØNNER, æblecidereddike, rhizopuskultur), 10% jordskokker*, 7% griller rød peber*, 7% aubergine*, løg*, 4% flækærter*, citronsaft* ingefær*, PEANUTBUTTER*, hvidløg*, rørsukker*, rapsolie*, salt, chilipeber*, koriander*, rød karry krydderiblanding*, (grøntsagsboullion (havsalt, rismel, grøntsager, solsikkeolie), krydderier (tomat, chili, citronskal, spidskommen, ingefær, koriander, paprika, hvidløg) salt), tomatkoncentrat*, grøntsagsboullion,* (salt, maltodextrin, grøntsagspulver (pastinak, persillerod, gulerod, porre, champignon, tomat, hvidløg), sukker, stivelse, naturlig grøntsagsaroma, gærekstrakt, rapsolie, stabilisator: xanthangummi, antioxidant: rosmanrinekstrakt), majsstivlce*.
* = økologisk.
Irma og udvalgte Meny-butikker i en begrænset periode.