TIKKA MASALA 

 

Retten er udviklet af Ali Qaiser, der sammen med resten af kokkkeholdet laver vores retter til dig.
Marineret frilandskylling i cremet og intens karrysauce. Saucen bærer præg af kardemomme, kommen, og gurkemeje, som giver den flotte farve. Der er moderat varme fra chili, bitterhed fra bukkehornsfrø og friskhed fra citronsaft. Server med naanbrød eller vilde ris og friske urter.

 

30% kylling, FLØDE, hakkede tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg, MÆLK, skyr (MÆLK, MÆLKESYREKULTUR), citronsaft, MANDLER, sukker, majsstivelse, salt, olivenolie, hvidløg, ingefær, rapsolie hønseboullion (SELLERI), gurkemeje, krydderiblanding (salt, krydderier), koriander, kommen, chili, muskatnød, kardemomme, bukkehornsfrø, nellike.

Energi 797 KJ/191 kcal
Fedt  14 g  
- heraf mættede fedtsyrer 7,1 g
Kulhydrat 6,8 g
- heraf sukkerarter 5,3 g
Protein 10 g
Salt  1,4 g


Nettoindhold 350 g

På nemlig.com og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen. Retten fås desuden hos Hello Fresh. 

Mød Ali