BUTTER CHICKEN

Frilandskylling marineret i krydret og stærk sauce. Denne kulinariske kronjuvel har vi fra Noman Butt, som er født og opvokset i Karachi i Pakistan, og som arbejder i Meyers Madhus. Server med ris eller fladbrød, cashewnødder og friske koriander. 

33% hakkede tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 30% kylling, løg, FLØDE, skyr (MÆLK, mælkesyrekultur), SMØR, sukker, MANDLER, krydderiblanding (salt, krydderier), tomatpuré, majsstivelse, æblecidereddike (æblecidereddike, vand), PEANUTBUTTER (JORDNØDDER), citronsaft, salt, rapsolie, krydderiblanding (krydderier), kommen, hvidløg, ingefær, koriander, hønseboullion (SELLERI), paprika, koriander. 

Energi 628 kJ/150 kcal
Fedt  9,6 g
- heraf mættede fedtsyrer  4,8 g
Kulhydrat 5,9 g
- heraf sukkerarter  4,5 g
Protein  9,7g
Salt  1,0 g

 

Indhold: 350 g eller 900 g 

I Irma og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen, på nemlig.com og Wolt i udvalgte Meny-butikker. Retten fås desuden hos Hello Fresh. 

PAKISTANSK BUTTER CHICKEN