BOLLER I KARRY

Vores boller i karry er en ægte klassiker og den laves efter Lars Scheels opskrift, køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers Madhus. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og smagt til med vores æblecidereddike. Vores boller i karry er økologisk og har tre dyrevelfærdshjerter.

Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille. 

 

Vand, 18% hakket grisekød*, MÆLK*, løg*, æbler i tern* (æbler, surhedsregulerende midler: citronsyre og ascorbinsyre, salt) 6% FLØDE*, HVEDEMEL*, SMØR*, ÆG*, æblecidereddike* (æblecidereddike, vand), madras karry* (krydderier (SENNEP), kikærter, salt), hønseboullion* (SELLERI), hvidløg*, peber*. 

 

*= økologisk

Energi 480 kJ/115 kcal
Fedt  7,3 g
- heraf mættede fedtsyrer  4,0 g
Kulhydrat 6,6 g
- heraf sukkerarter  2,5 g
Protein  5,5 g
Salt  1,4 g

 

Indhold: 350 g eller 900 g 

I Irma og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen, på nemlig.com og Wolt i udvalgte Meny-butikker.