BOLLER I KARRY
Vores boller i karry er en ægte klassiker og den laves efter Lars Scheels opskrift, køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers Madhus. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og smagt til med vores æblecidereddike. Vores boller i karry er økologisk og har tre dyrevelfærdshjerter.
Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.
Vand, 18% hakket grisekød*, MÆLK*, løg*, æbler i tern* (æbler, surhedsregulerende midler: citronsyre og ascorbinsyre, salt) 6% FLØDE*, HVEDEMEL*, SMØR*, ÆG*, æblecidereddike* (æblecidereddike, vand), madras karry* (krydderier (SENNEP), kikærter, salt), hønseboullion* (SELLERI), hvidløg*, peber*.
*= økologisk
Energi | 480 kJ/115 kcal |
Fedt | 7,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,0 g |
Kulhydrat | 6,6 g |
- heraf sukkerarter | 2,5 g |
Protein | 5,5 g |
Salt | 1,4 g |
Indhold: 350 g eller 900 g
I Irma og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen, på nemlig.com og Wolt i udvalgte Meny-butikker.