BOLLER I KARRY
Vores boller i karry er en ægte klassiker og den laves efter Lars Scheels opskrift, køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers Madhus. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og smagt til med vores æblecidereddike. Vores boller i karry er økologisk og har tre dyrevelfærdshjerter.
Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.
Vand, 16% hakket grisekød*, MÆLK*, løg*, æble*, 5% FLØDE, HVEDEMEL*, SMØR*, ÆG*, æblecidereddike* (æblesaft (fra konc.), æblecidereddike, vand), karry* (krydderier (SENNEP), kikærter, salt), hønseboullion* (salt maltodextrin, naturlig aroma, sukker, hønsefond, stivelse, løg, antioxidant: rosmarinekstrakt), hvidløg*, peber*.
* = økologiske.
Energi | 516 kJ/123 kcal |
Fedt | 7,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,3 g |
Kulhydrat | 7,3 g |
- heraf sukkerarter | 2,9 g |
Protein | 5,5 g |
Salt | 1,4 g |
Indhold: 350 g eller 900 g
Udvalgte Kvickly, Irma, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Meny og på coop.dk.