• Udviklet af Driss

    Driss Amrani som er født og opvokset i Fez i Marokko.

  • Dyrevelfærd

    Retten har to dyrevelfærdshjerter

  • Fås hos

    Irma og på coop.dk

BAG OM MAROKKANSK TAGINE

Med frilandskylling i bouillonsauce med safran, oliven, mandler og citron. Opskriften på denne karakterfulde tagine har vi fået af Driss Amrani som er født og opvokset i Fez i Marokko. Server med couscous eller brød og bredbladet persille

Vand, 27% kylling, løg, SMØR, tørrede abrikoser,
3% grønne oliven (grønne oliven, vand, salt, surhedsregulerende middel:
citronsyre), 3% hele MANDLER, citronsaft, majsstivelse, rapsolie, salt,
ingefær, sukker, citronskal, hvidløg, hønseboullion (salt, maltodextrin,
naturlig aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant:
rosmarinekstrakt), gurkemeje, æblecidereddike (æblesaft (fra konc),
æblecidereddike, vand), Ras el hanut krydderi (kommen, spidskommen,
paprika, kanel, fennikelfrø, muskatnød, chili, rosenblade), peber, safran.

Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), sesamfrø.

Energi                                 456kJ/ 109kcal
Fedt                                    7 g
- heraf mættede fedtsyrer    2,3 g
Kulhydrat                            4,7 g
- heraf sukkerarter              3,1 g
Protein                               6,4 g
Salt                                   1,2 g

Indhold: 325 g

Marokkansk Tagine