BAG OM MAROKKANSK TAGINE
Med frilandskylling i bouillonsauce med safran, oliven, mandler og citron. Opskriften på denne karakterfulde tagine har vi fået af Driss Amrani som er født og opvokset i Fez i Marokko. Server med couscous eller brød og bredbladet persille
Vand, 27% kylling, løg, SMØR, tørrede abrikoser,
3% grønne oliven (grønne oliven, vand, salt, surhedsregulerende middel:
citronsyre), 3% hele MANDLER, citronsaft, majsstivelse, rapsolie, salt,
ingefær, sukker, citronskal, hvidløg, hønseboullion (salt, maltodextrin,
naturlig aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant:
rosmarinekstrakt), gurkemeje, æblecidereddike (æblesaft (fra konc),
æblecidereddike, vand), Ras el hanut krydderi (kommen, spidskommen,
paprika, kanel, fennikelfrø, muskatnød, chili, rosenblade), peber, safran.
Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), sesamfrø.
Energi 456kJ/ 109kcal
Fedt 7 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 4,7 g
- heraf sukkerarter 3,1 g
Protein 6,4 g
Salt 1,2 g
Indhold: 325 g