BAG OM RETTEN KAFTA TAHIN
Kødboller af frilandsokse med varme krydderier i cremet tahinsauce.
Opskriften har vi fået af Mikkel Shafi, som er opvokset i Akka i Israel
og har en forkærlighed for det libanesiske køkken. Server med ristede kikærter eller brød og granatæblekerner.
Løg, 17% hakket oksekød, MÆLK, 7% tahin
(SESAMPASTA), olivenolie, æblecidereddike (æblesaft (fra konc),
æblecidereddike, vand), sukker, persille, majsstivelse, citronsaft,
salt, ÆG, HVEDEMEL, FLØDE, vand, basilikum, hvidløg, citronskal,
kanel, gurkemeje, spidskommen, Garam Masala (krydderi),
peber, sorte SESAMFRØ, ingefær, nelliker.
Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), mandler.
Energi 681kJ/ 162kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrat 10 g
- heraf sukkerarter 6,0 g
Protein 6,0 g
Salt 2,0 g
Indhold: 375 g