BOLLER I KARRY

Vores boller i karry er en ægte klassiker og den laves efter Lars Scheels opskrift, køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers Madhus. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og smagt til med vores æblecidereddike. Vores boller i karry er økologisk og har tre dyrevelfærdshjerter.

Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille. 

 

Kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 26% hakket kalv/flæsk, mælk, løg, æbler, hvedemel, piskefløde, æg, smør, salt, æblecidereddike, karry, hvidløg og peber. 

Energi 564 kJ/135 kcal
Fedt  8,7 g
- heraf mættede fedtsyrer  2,5 g
Kulhydrat 6,7 g
- heraf sukkerarter  2,2 g
Protein  7,9 g
Salt  1,7 g

 

Indhold: 350 g eller 900 g 

Udvalgte Kvickly, Irma, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og på coop.dk