BOLLER I KARRY

Vores boller i karry er en ægte klassiker og den laves efter Lars Scheels opskrift, køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers Madhus. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og smagt til med vores æblecidereddike. Vores boller i karry er økologisk og har tre dyrevelfærdshjerter.

Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille. 

 

Vand, 16% hakket grisekød*, MÆLK*, løg*, æble*, 5% FLØDE, HVEDEMEL*, SMØR*, ÆG*, æblecidereddike* (æblesaft (fra konc.), æblecidereddike, vand), karry* (krydderier (SENNEP), kikærter, salt), hønseboullion* (salt maltodextrin, naturlig aroma, sukker, hønsefond, stivelse, løg, antioxidant: rosmarinekstrakt), hvidløg*, peber*.
* = økologiske.

Energi 516 kJ/123 kcal
Fedt  7,9 g
- heraf mættede fedtsyrer  4,3 g
Kulhydrat 7,3 g
- heraf sukkerarter  2,9 g
Protein  5,5 g
Salt  1,4 g

 

Indhold: 350 g eller 900 g 

Udvalgte Kvickly, Irma, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Meny og på coop.dk.